Vijesti

Situacije koje će vam ležaljke za bebe olakšati

Nije lako biti mama. Uz brigu o djetetu, tu je i briga o kućanstvu, za sebe, posao, obitelj, prijatelje… Pogledajte u kojim situacijama taj mali pomoćnik u obliku ležaljke ili ljuljačke, može uštedjeti puno briga i stresa.

  1. Priprema obroka u kuhinji

Ako istovremeno radite nekoliko zadataka, kuhanje ručka s malim djetetom može biti prilično zahtjevan projekt. Pogotovo ako je vaše dijete tek počelo puzati po podu i morate pratiti svaki njegov pokret. Tad postoji prava vjerojatnost da će vaš mališan napraviti nešto što ne bi smio i druga vjerojatnost da će vam ručak »zagoriti«, dok jurite dijete po stanu. Da biste izbjegli neugodnosti, najbolje je dijete staviti u ležaljku dok pripremate obrok, s koje vas može sigurno promatrati.

Uobičajeni način pripreme hrane izvrsna je prilika da dijete učinite svejedom, pa će u narednim godinama voljeti svu hranu.

Ako kuhate zahtjevno jelo, a dijete će dulje vrijeme biti u ležaljci, pobrinite se da bude ugodna poput FreeON Luxury, koja uz moderan izgled, nemirnom djetetu odvraća pažnju nježnim ljuljanjem ili puštanjem glazbe.

  1. Kućanski poslovi

Jeste li i vi jedna od mama koje nikad nemaju dovoljno vremena za čišćenje i zato se uvijek trudite dati sve od sebe kad beba spava? Zašto ne iskoristite popodnevni odmor svog djeteta za svoj odmor i ne napravite kućanske poslove zabavom sa svojim mališanom? Dok dijete mirno i tiho leži u ležaljci, možete iznositi smeće, vješati rublje, usisavati stan, peglati… pogotovo ako u međuvremenu ragovarate s njim i animirate ga, kućanski poslovi mogu postati prava dječja predstava. Ako ga previše ne zanimaju vaše vještine čišćenja i animacije, zasigurno će ga zanimati igračke na ležaljki FreeON Happy. Ako dijete ne želi predugo sjediti u ležaljci dok vi čistite, stavite ga u klokanicu i zajedno obavite kućanske poslove.

  1. Vrijeme za sebe

Beba zahtijeva svaki dijelić vas, tako da je masna kosa, neredovito tuširanje i višednevno nošenje iste odjeće, svakodnevnica mladih mama. Iako vam je dijete prioritet, ne zaboravite na sebe. Odvojite nekoliko minuta dnevno i razmazite se stvarima u kojima uživate. Pripremite si toplu kupku, vježbajte, istegnite se jogom, priuštite si sređivanje, ili manikuru, sve dok vas mališan promatra iz udobnosti dječje ljuljačke. Ljuljačka FreeON Relax, posebno će vam odgovarati jer će vašeg mališana odvratiti ljuljanjem, slatkim igračkama i ugodnim melodijama.

  1. Rad od kuće

Jeste li i vi jedna od onih mama koje rade od kuće, a također se brinu o bebi ili eventualno o školi sa starijim djetetom? Treba vam samo nekoliko minuta mira da u miru odgovorite na mailove ili naručite nešto putem interneta, bez stalnog gledanja što vaše dijete radi? Stavite ga u dječju ljuljačku FreeON Balance, koja će ga umiriti nježnim ljuljanjem i igračkama, a može se dogoditi i da ga ugodno ležanje uspava.

IG-gugalnik_1a