Vijesti

Hranilica koja vam olakšava svakodnevicu

Koliko god divno bilo, biti majka nije tako jednostavno kao što zvuči. Majčina svakodnevica je raznovrsna, ali svaka se susreće s brojnim izazovima, zadatcima i obvezama. Od hranjena i brige o djetetu do ostalih kućanskih poslova te na kraju do brige o sebi. Pored svih dnevnih obveza ponekad se nađe nešto vremena za igru, maženje i druženje s djetetom. Iako bi svaka majka najviše vremena posvetila svojem djetetu, maženju i igri s njime, ne može zanemariti sve ostale svoje obveze. I tada vam je potreban pouzdan pomoćnik koji će preuzeti brigu o djetetu, uspavati ga i nakratko olakšati majkama. Upoznajte FreeON 2 u 1 hranilicu i ležaljku.

Višestruka upotreba

Mnoge majke svoja prijepodneva provode same s djecom što često zna biti veliki izazov. Dijete traži konstantnu pažnju, ali isto to traže hrpe posuđa i odjeća koje čekaju samo na tebe. Zašto ne bi istovremeno obavljala svoje obveze i provodila vrijeme s djetetom? U tom slučaju potreban ti je pomoćnik koji je udoban koliko i vaše naručje, ali pruža djetetu mogućnost da prati svaki vaš pokret. Imajući to na umu razvijena je FreeON Oli 2 u 1 hranilica i ljuljačka.

 

Već smo spomenuli da je Oli hranilica i ljuljačka u jednom proizvodu, ali moramo još jednom istaknuti kako je vrlo jednostavno prilagođavanje proizvoda iz jednog u drugi. Tijekom hranjenja koristite hranilicu, a već u sljedećem trenutku ju jednim potezom možete pretvoriti u ljuljačku kojoj nadodate luk s igračkama i dijete vas može udobno promatrati dok vi raspremate stol i čistite kuhinju nakon obroka. A možda istovremeno utone u san pa i vama ostane koji trenutak za odmor nakon obroka.

Korištenje tijekom odrastanja

Moderni roditelji traže praktičnost i funkcionalnost u svim proizvodima. Biraju proizvode koje mogu koristiti na različite načine, u različitim situacijama i tijekom različitih perioda djetetovog odrastanja. Zašto bi hranilica služila isključivo za svrhu hranjenja djeteta ako je uz malu prilagodbu možete koristiti i na druge načine?

Hranilica i ljuljačka Oli 2 u 1 izvrstan je izbor za obitelji koje traže funkcionalne proizvode koji zadovoljavaju različite potrebe djeteta. Od rođenja djeteta možete ju koristiti kao ljuljačku s lukom s igračkama koje će zabavljati vašeg mališana, a čim stigne vrijeme za hranjenje jednostavnim potezom pretvarate Oli u hranilicu. Kasnije, kad vaš mališan postane samostalan tijekom hranjenja možete ukloniti pladanj, prilagoditi ga visini blagovaonskog stola te koristiti kao djetetovu prvu stolicu.

Kutak za mir i opuštanje

Djeca zahtijevaju puno pažnje, ali to ne znači da im morate biti osobni animator u svakom trenutku.  Omogućite mu trenutke za samostalno uživanje, upoznavanje okoline i sebe samoga te razvijanje samostalnosti. Oli postavite u funkciju ljuljačke, udobno smjestite dijete, podesite na jednu od 5 brzina ljuljanja te uključite jednu od ponuđenih melodija. Dok Oli zabavlja vaše dijete iskoristite vrijeme za čitanje knjige, gledanje serije ili jednostavno to vrijeme posvetite same sebi. Ljuljanje će vašeg mališana možda uljuljati u ugodan popodnevni spavanac, a to vrijeme i vi možete iskoristiti za odmor.

Hranilica i ljuljačka Oli stvarno zvuči odlično, to je neizostavni dodatak kojeg možete koristiti na različite načine i tijekom dužeg perioda djetetovog odrastanja. Potražite ga u Vama najbližoj trgovini Baby Center ili u drugim bolje opskrbljenim trgovinama dječje opreme.