Vijesti

Imamo nova kolica- FreeON Nano

landing vozicek nano 2 akci copy

Put pod noge, idemo na izlet!

landing vozicek nano 2 akci
landing vozicek nano 2 akci copy

Ljetni mjeseci  su stigli, tjedne izlete smo  isplanirali  i vrijeme je za provod na otvorenom. Zato je pravi trenutak da za Amaia nabavim sportska kolica što će mi puno olakšati i biti idealno za more.

Naša FreeON Viva biti će i dalje u upotrebi, ali s obzirom na to da su veća, sportska kolica Nano će mi biti idealna kada idem sama s dvoje djece u šetnju gradom.

Zašto sam izabrala sportska kolica FreeON? Jednostavno, zato što će me osloboditi i olakšati mi svakodnevni život.

Razlog zašto sam ih izabrala je zbog izrazito jednostavnog slaganja.  Slože se s jednim potezom, pritiskom na gumb. Isto tako, vrlo su lagana što mi omogućava da u drugoj ruci nosim sve vrećice iz trgovine.

Prilikom odabira, također mi je važno da su kolica vrlo prozračna i da se dijete ne znoji. Nagib leđnog naslona se spušta  gotovo u potpuno ležeći položaj, tako da dijete može zaspati bezbrižno. Jedan od glavnih čimbenika za odluku o kupnji je svakako produženi krović  koji štiti dijete od sunca i vjetra.

landing vozicek nano 5 akci

Marela Nano, FreeON

Imali smo priliku isprobati kolica na dva putovanja i to je definitivno potvrdilo moju odluku o kupnji.

Isto tako i Mia ih s veseljem vozi jer su jednostavno vodljiva i  moderna.  Zar nisu lijepa? Kombinacija smeđe eko kože uljepšava sve, pa su zaista elegantna  i primjerena za sve kombinacije. Jednostavno ih obožavam!

landing vozicek nano 4 akci

Sporstka kolica Nano, FreeOn

Nadam se da sam Vam barem malo pomogla u opisu prilikom odluke o kupnji. Je li Vas uvjerio? Za još detalja o samim kolicima  kliknite ovdje  i provjerite sami  >> FreeON Nano.

Članak je objavljen na blogu Dream big Never stop,  gdje ga možete lako pratiti i saznati još detalja >>Blog- Dream big Never stop.