Vijesti

10 “must have” proizvoda za dijete

Proljeće nam stiže, već je iza ugla… U nastavku otkrivamo FreeON baby opremu, koja će Vam biti od izuzetne koristi nakon dolaska djeteta.

1. Kolica – za hvatanje sunčevih zraka prilikom šetnji

Sigurno nema mame koja bi toplije i ugodnije dane iskoristila za šetnje s djetetom.

Šetnja na svježem zraku dobro je za tjelesnu i psihičku dobrobit mame, a ujedno ima i povoljan učinak na dijete, jer će se umarati i nježno će utonuti u san.

Lijepo vrijeme možete iskoristiti za šetnje i druženja s prijateljima i njihovim mališanima, koje niste duže vidjeli, a vjerujemo da ima takvih…

Za bezbrižna lutanja po raznim terenima odaberite praktična i funkcionalna sportska kolica – FreeON NANO, a ako ste u veselom iščekivanju, onda odaberite FreeON FANTASY 3u1 kolica.

2. Ako se sunce sakrije iza oblaka, imajte dekicu pri ruci

Iako su popodnevne temperature već približno kao u pravo proljeće, zima još uvijek maše repom. Upravo iz tog razloga, uvijek imajte pri ruci toplu dekicu za bebe koju ćete iskoristiti kada se sunce sakrije iza oblaka. Dekica nije obavezna samo u zimskim mjesecima, već će odlično doći tijekom ljetnih mjeseci, primjerice ako se odlučite za ljetni piknik u parku, kratki predah ili za igru na travi. Pogledajte ponudu Bubaba by FreeON dekica.

3. Za hranjenje preporučujemo FreeON hranilicu Star – najnoviji proizvod u našoj ponudi

Približava se trenutak kada ćete krenuti s uvođenjem krutih obroka Vašem mališanu? Onda je vrijeme za upoznavanje s FreeON hranilicama, ali posebno preporučujemo FreeON hranilicu STAR. Moderna hranilica, koja se može opisati u samo 3 riječi: funkcionalna, praktična i korisna.

Jednostavnim se potezom pretvara iz klasične hranilice u stolicu za stariju djecu koja se može koristiti do djetetove 3 godine. Dodatne karakteristike koje će vas oduševiti su: pomični pladanj, uklonjivi oslonac za noge, zahvaljujući materijalu od kojeg je presvučen, vrlo se lako čisti i održava, te iznimno sigurnost i stabilnost.

4. S tetra pelenama ne možete pogriješiti – nikada ih neće biti previše

Tetra pelene su nezamjenjiv dodatak, bez obzira na starost djeteta. Iako se bijele tetra pelene najviše koriste za presvlačenje i kupanje, sve se više mama odlučuje za trendi tetra pelene u šarenim bojama i raznim dezenima.

Bubaba by FreeOn tetra pelene savršeno će se uklopiti u sve, a ujedno će pružiti svu potrebnu mekoću i udobnost djetetu jer su izrađene od 100% pamuka.

5. Autosjedalica za bezbrižna druženja u automobilu

Proljeće je idealno vrijeme za obiteljske izlete. Krećete li na put automobilom, prije svega vodite računa o sigurnosti djeteta, što znači da morate odabrati autosjedalicu koja zadovoljava sve sigurnosne standarde i ima dodatnu pojačanu zaštitu. Osim sigurnosti, važno je da autosjedalica bude udobna i da su materijali ugodni na dodir. Kako će putovanje trajati dulje nego što je dijete naviklo, ne zaboravite na igračke i dodatke koje će dijete koristiti tijekom vožnje. Autosjedalice za velike udaljenosti s okretnim sjedalom za 360° posebno su praktične, jer dijete u njoj možete nahraniti, zabaviti ili ga možete utješiti na stražnjem sjedalu jednostavnim okretanjem autosjedalice prema sebi pritiskom na gumb. Cjelokupnu ponudu FreeON autosjedalica potražite ovdje.

6. Vreća za spavanje za udoban san

Tijekom prijelaza godišnjih doba, vreće za spavanje su najbolji proizvod koji će omogućiti Vama i djetetu neometan i ugodan dan.

Sezona grijanja je pri kraju, ali noći su i dalje hladne, pa je vreća za spavanje koja regulira toplinu mališana najbolje rješenje za ovo vrijeme.

Ne samo da će bebi uvijek biti ugodno toplo, nego će se mališani manje buditi, jer vreću za spavanje neće moći skinuti sa sebe, kao dekicu.

7. Držač za bočicu i mobitel

Vjerujemo da ste već imali situaciju da gurate kolica u šetnji, dijete spava, a odjednom vam negdje u torbi počne zvoniti telefon. Katastrofa, “samo da se maleni ne probudi”, stalno ponavljate dok nestrpljivo tražite po torbi.

Situacija možda zvuči pomalo filmski, ali vjerujte, ideja o univerzalnom držaču za boce, bočici s vodom ili kavom u kolicima prilikom šetnje nije nimalo loša, pogotovo ako ima i zgodan i praktičan držač za mobitel, što ima FreeON držač.

8. Praktična torba za previjanje

Torba za previjanje jedan je od onih dodataka za koji isprva mislite da vam ne trebaju, ali ubrzo ćete vidjeti po čemu su posebne. Dizajnirane su posebno za mame koje trebaju puno prostora za pelene, kašice, bočice, odjeću, hidratantne maramice, igračke i sve ostalo što bebi treba dok ste izvan kuće.

Kako biste sve mogli organizirati i da bi znali gdje imate što u torbi, gdje ste nešto pospremili u svim tim pretincima. FreeON Mommy Rules torba za previjanje može se staviti na bilo koja kolica, a ima i izolirani dio za bočicu koji će bočicu držati toplom. No, ako ste jedna od onih mama koje osim praktičnosti žele i trendi moderan izgled, onda bacite pogled na FreeON Gold ruksak za previjanje.

9. Dodaci za aktivnost djeteta

Obično je zima vrijeme za ljenčarenje i druženja u kući, a proljeće vrijeme u kojem krećemo u nove avanture i izazove. Krenite u šetnju s bebom ili starijom braćom s kolicima, triciklom i guralicom. Starijoj djeci sigurno će biti zanimljiv romobil ili skateboard. Ako je vani loše vrijeme, onda će Vam odlično doći FreeON Jumperoo, u kojem će dijete moći skakati gore-dolje, lijevo-desno, a uz to se može zabavljati s raznim zvečkicama i dodacima koji će utjecati na razvoj motorike i koordinacije

10. Bubaba by FreeON posteljina

Proljeće je vrijeme kada zimsku odjeću zamjenjujemo ljetnom, pa mnoge mame to vrijeme koriste za pregled dječje odjeće i stvari, što će pospremiti na tavan, ili će je pokloniti siromašnoj obitelji. Zasigurno će se naći i poneka posteljina, a koju možete zamijeniti mekanom, laganom, kvalitetnom i prozračnom Bubaba by FreeON posteljinom. Posteljine su proizvedene od kvalitetnih i mekanih materijala koji su ugodni na dodir, a omogućuju djetetu da diše.

Bubaba by FreeON posteljine su izrađene od mekanih materijala koji su ugodni na dodir, te omogućuju bebinoj koži da diše. Osim što će vas osvojiti kvalitetom, lijepe boje i atraktivni dizajn samo su dodatak koji će Vas zasigurno oduševiti.