FreeON je europska marka dječje opreme koja je već 15 godina dio života djece i njihovih roditelja, kako u Hrvatskoj, tako i u Inozemstvu. Pri odabiru svoje ponude slijedimo moderne trendove, a pritom ne zaboravljamo temeljne vrijednosti branda, koje se odražavaju na svakom proizvodu u pogledu kvalitete, funkcionalnosti, sigurnosti i izgleda.

Naša misija

Stvaranje proizvoda koji pomažu roditeljima da izgrade bezbrižno obiteljsko okruženje puno ljubavi, pružajući pritom djeci sigurno i ispunjeno djetinjstvo. Neka kvalitetni i moderni proizvodi zajedno stvore prekrasno roditeljsko iskustvo prepuno radosti i čarobnih trenutaka.

Naša vizija

Nastojimo FreeON proizvode približiti potencijalnim kupcima na postojećim tržištima i predstaviti se potencijalnim kupcima u europskim zemljama u kojima naš brand još nije prisutan. Želimo uspostaviti iskren i dugotrajan odnos s našim korisnicima koji bi se temeljio na zadovoljstvu i povjerenju u naše proizvode. Nastavit ćemo pratiti trendove modernog roditeljstva u kombinaciji s našim vrijednostima, te ih uzimati u obzir prilikom razvoja novih proizvoda.

Naši proizvodi

Naša ponuda uključuje četiri linije proizvoda: Street,Car, Home i Sleep.

U liniji proizvoda Street pronađite dječja kolica različitih dimenzija i namjena. Je li vaš mališan spreman za izlazak u svijet? Krenite u nove avanture sa udobnim, sigurnim i pažljivo odabranim kolicima.

Linija Car nudi široki izbor autosjedalica iz kojih će vaš mali avanturist bezbrižno promatrati svoju okolinu i otkrivati male tajne velikog svijeta. Najbolji izbor za udobnu vožnju, punu radosti i ugodnih iskustava.

Uz proizvode linije Home možete stvoriti ugodno okruženje za svoje dijete u vašem domu. Linija uključuje širok raspon proizvoda dječje opreme i namještaja za dječje sobe, te proizvode za previjanje i njegu djece.

Linija Sleep obuhvaća sve što trudnicama, mamama i djeci treba za ugodan odmor i miran san. Prekrasne posteljine, mekane plahte i, na opip ugodne dekice će obogatiti svaku dječju sobu. Trudnice i mame uživat će u udobnim i modernim trudničkim jastucima i jastucima za dojenje.

Želimo vam odlično korisničko iskustvo. Vjerujemo da će vam olakšati i poboljšati vaše razdoblje roditeljstva, pružiti vašem djetetu sretno, ugodno i sigurno djetinjstvo.

Upoznajte nas kroz video