Vijesti

Top 3 sportska kolica po izboru mama

Sigurno se već radujete prvim proljetnim šetnjama, novim iskustvima i zanimljivim putovanjima s obitelji. Praktična i udobna kolica bit će neizostavan dio opreme koja ne smije nedostajati kad vam se pridruži najmlađi član obitelji. U nastavku predstavljamo top tri FreeON sportska kolica po izboru mama.

  1. FreeON Nano, kolica za sve vremenske uvjete

Sportska kolica FreeON Nano su kolica koja želi svaka mama. Praktična, kompaktna i kvalitetna kolica, a služit će vašem djetetu između 6 i 36 mjeseci. Anodizirana aluminijska konstrukcija, istovremeno im daje kompaktnost i lakoću, a izdržljivi PU kotači, koji se često koriste za transportna kolica, prigušuju vibracije i izdržavaju svaku vožnju, bez obzira na tlo.

Jednostavno i brzo sklapanje jednim pritiskom na gumb, rasklapanje povlačenjem konstrukcije, najčešće za obitelji koje puno šeću gradom ili odlaze na odmore automobilima ili avionom.

Uz FreeON Nano kolica dobivate i praktičnu torbu prikladnu za spremanje i nošenje. Produženi krović štiti dijete po bilo kojem vremenu, suncu, vjetru ili snijegu, a u vrućim ljetnim danima na stražnjoj strani kolica pronaći ćete mrežu koja omogućuje provjetravanje i pogled na vaše dijete.

Kolica se mogu pohvaliti i podesivim naslonom, uklonjivim prednjim štitnikom, praktičnim držačem bočice sa strane, ručkom od eko kože i dvije dostupne boje.

  1. FreeON Royal, kompaktna kolica za bilo koji teren

FreeON Royal su sportska kolica prikladna za aktivne roditelje koji traže kompaktna, masivna i stabilna kolica za različite terene. Napravljena od laganog aluminija, s amortiziranim kotačima. Jednostavna za šetnju uz obalu, ili makadam stazu u prirodi. Najveća prednost je podesiv naslon za leđa, koji može gotovo potpuno u ležeći položaj, pa su primjerena za djecu od rođenja do 3 godine.

Jednostavno sklapanje jednom rukom slijedi zatjeve suvremenog načina života i nadahnjuje roditelje koji uvijek moraju jednu ruku posvetiti svom djetetu. Produžen krović s vizirom osigurava da djetetu tijekom šetnje ne smeta sunce, štiti ga od jakih sunčevih zraka, a po potrebi možete dodati ili ukloniti zaštitnu prečku.

FreeON Royal kolica nude prestižni izgled, uglavnom zahvaljujući kraljevsko plavoj ili bezvremenski sivoj boji i ručkama u imitaciji kože. Kao dodatni bonus kolicima, tu je i navlaka za noge, koja je izvrsna za šetnje u hladnijem dijelu godine.

  1. FreeON Lux Premium, lagana i moderna kolica

FreeON Lux Premium najmodernija su kolica u našoj ponudi, koja svojim modernim dizajnom i funkcionalnošću prate trenutne modne trendove. Čiste minimalističke linije aluminijskog okvira daju im dašak lakoće, što možete iskusiti i u vožnji, jer je riječ o izuzetno pokretnim sportskim kolicima, kojima je jednostavno upravljati samo jednom rukom.

Dostupna su u raznim bojama u kombinaciji s detaljima od eko kože (zaštitna prečka i ručke) i prošivenim sjedalom. Ima podesiv naslon za noge, sigurnosne pojaseve u 5-točaka i reflektirajuće oznake na štitniku i kroviću, što ih čini sigurnim za djecu od rođenja do 22 kg težine.

Kada kupujete s djetetom, impresionirat će vas praktična i prostrana košara ispod sjedala, u dugim šetnjama bit ćete zahvalni na bočnom pričvrščivanju bočice, a u šetnjama za sunčanih dana tu je produženi krović za zaštitu vašeg djeteta od sunca.

Ako vas je mišljene drugih mama uvjerilo na kupnju sportskih kolica FreeON, iskoristite -13% popusta na sve modele sportskih kolica u našoj ponudi. Ponuda vrijedi od 24. 2. – 1. 3. 2021.