Vijesti

4 najbolje hranilice FreeON koje su odabrale mame

Mame su odabrale! Otkrivamo koje su hranilice mame najčešće birale za svoju djecu! Pročitajte u nastavku koje su ih karakteristike hranilica uvjerile da su baš te najbolje.

FreeON Exclusive, minimalistički komad namještaja za svaki dom

FreeON Exclusive je posebno dizajnirana hranilica sa svime što moderni roditelji traže- moderan dizajn, minimalizam i praktičnost. Njezina najveća značajka je mogućnost okretanja sjedala za 270°,što djetetu omogućuje okretanje sjedeći, bez potrebe pomicanja cijele hranilice. U jednom trenutku dijete može sjediti okrenuto prema stolu, a u drugom trenu može promatrati vas ili prostor oko njega. Osim tehnološkog savršenstva, odlikuje je i moderni minimalistički dizajn.

Nogice izrađene od prirodnog drveta pružaju stabilnost, a bijelo plastično sjedalo osigurava sigurno sjedenje, bez brige hoće li neki komad hrane pasti. Udobnost pruža jastuk u obliku zečice, koji je dostupan u trendovskoj boji mint, a za sigurnost tu je sigurnosni 5-točkovni pojas. Na nogicama se nalaze protuklizni nastavci.

Visina oslonca za noge i pladnja može se prilagoditi veličini i visini djeteta, pa je hranilica prikladna od 6 mjeseci do 5 godina starosti, ili 25 kg težine.

FreeON Sven, praktičan i moderan

Praktičnost je najvažnija karakteristika hranilice Sven koju sve mame naglašavaju. Može se podešavati na 5 različitih visna, a nagib se može prilagoditi u 3 pozicije. Uz prednje kotače pomicanje hranilice je jednostavnije. Kad je ne koristite, jednostavno se sklapa i zauzima malo prostora. Pladanj se može skidati i hranilica se jednostavno čisti nakon upotrebe.

Moderne nijanse pastelnih boja na plastičnom okviru odlično se nadopunjuju mekim tapeciranim sjedalom dostupnom u sivoj, rozoj ili mint boji. Navlaka sjedala može se jednostavno skidati i prati.

Sigurnosni pojas u 5 točaka osigurava sigurnost mališana tijekom hranjenja.

FreeON Tom, uhvati svaku mrvicu

Bezvremenski dizajn, funkcionalna upotreba i dašak dječje zaigranosti ono je što hranilicu FreeON Tom čini popularnom među roditeljima. Hranilica omogućuje sigurno i udobno hranjenje djeteta, a roditeljima praktičnost.

Može se podešavati po visini u 6 različitih visina, a naslon i pladanj u 3 položaja,a pogodna je za upotrebu do 3 godine starosti.

Prednja 2 kotača s kočnicom olakšavaju pomicanje sastavljene hranilice koja ne zauzima puno prostora. Kao i većina hranilica ima uklonjiv pladanj koji pak slućži i za »hvatanje mrvica« , jer skuplja svu hranu koja padne pored usta, a čišćenje pladnja nakon obroka je jednostavno.

Okvir hranilice je bijeli, a razgiranost joj daju navlaka sa šarenim dječjim uzorcima. Navlaka se može skidati i prati.

FreeON Gourmet, skandinavski dizajn u vašem domu

FreeON Gourmet je hranilica koju svakako nećete sakrivati u blagovaonici, već ćete je rado istaknuti. Jedinstveni i elegantni skandinavski dizajn savršeno dopunjuje svaki prostor.

Okvir je izrađen od masivnog drveta, dok su sjedalo i uklonjiv pladanj izrađeni od plastičnog materijala, jednostavni za čiščenje. Sjedalo i naslon presvučeni su mekom sivom podstavom koja se može skidati i prati u perilici rublja.

Skandinavska inspiracija u dizajnu nije zanemarila ono važnije, a to je funkcionalnost. Uz pomoć bočnih kliznih mehanizama, sjedali i oslonac za noge mogu se prilagoditi bilo kojoj visini obiteljskog stola, što djetetu omogućuje uključivanje i interakciju s članovima obitelji tijekom obroka.

Kad dođete do perioda majčinstva, mišljenja i sama iskustva drugih mama mogu biti od velike koristi. Pored svih mama koje su dale svoja mišljenja o hranilicama FreeON, uvjerili smo i mnoge domaće influencere u njihovu kvalitetu!

FreeON hranilicu možete nabaviti s popustom 13% od 9.12.2020. Ne odgađajte kupovinu, ponuda vrijedi od 9.12.-14.12.2020.