Vijesti

5 dodataka za njegu bebe za koje ćeš biti sretna da ih imaš

Kao mlada ili buduća majka, vjerojatno ste na svakom koraku okruženi prijedlozima koje proizvode trebate i s kojima će vaše majčinstvo biti mačji kašalj. Dopustite nam da vas utješimo da ne morate naručiti zaista svaki proizvod kako biste išli u korak s vremenom, iako ćete u svakom trenutku zasigurno biti sretni ako imate bilo koji od proizvoda u nastavku.

Kahlica za jednostavnije odvikavanje od pelena

Od otprilike dvije godine nadalje dolazi vrijeme da pelene zamijeni kahlica. Iako se navikavanje na kahlicu u početku čini teško, izgled same kahlice može igrati veliku ulogu u samom privikavanju. Zanimljivi oblici ili boje privlače dijete da je češće posjećuje i potiču ga da se osamostali. Stoga odaberite kahlicu zanimljivih oblika koja, osim lijepog izgleda, nudi udobnost i jednostavno održavanje. U FreeOn ponudi pronaći ćete klasične kahlice raznih boja, slatke kahlice s poklopcem u obliku ježa i kahlice s poklopcem i leđnim naslonom u obliku kita.

Higijenski nastavak za WC

Kasnije, kada se dijete navikava iz kahlice na korištenje wc-a, dobro dođe nastavak za wc. Ne samo da djetetu omogućuje ugodnije sjedenje, već je i više higijenski. Korištenjem nastavka djeca neće dodirivati površinu wc školjke niti će išta pobjeći pored nje. Nastavak FreeOn također ima podignuti naslon i sjedalo od pjene, što čini sjedenje na wc-u gotovo jednako udobnim kao i na stolici.

Podloga za previjanje

Iskusne mame reći će da nema površine na kojoj ne bi mogle poviti svoju bebu. Istina, ali nisu sve površine jednako udobne. Podloge za previjanje jedan su od prvih stvari dječje opreme koje buduće mame obično kupuju, a nisu samo mjesto za previjanje, već i za presvlačenje, stvarajući vezu između majke i djeteta. Podloge za previjanje dolaze u različitim oblicima, možete odabrati podlogu s tvrdim dnom ili mekanu, ovisno o vašim željama. Sve su podloge za previjanje izrađene od materijala koji se lako čiste vodom i krpom. Podloge s tvrdim dnom imaju dodatnu prednost povišenja na rubovima što ih čini još sigurnijima za dijete.

Praktična kadica ili stol za previjanje

Bez obzira na to koliki stan ili kuću imate dolaskom bebe uvijek vam nedostaje prostora. Zato je stol za previjanje s kadicom 2u1 izvrsno rješenje, posebno za one koji nemaju puno prostora. Za one s još manje prostora, savršeno rješenje je sklopiva kadica koja se u tri poteza sklopi poput harmonike. Ako dijete uživa u kupanju, a u međuvremenu voli promatrati okolinu, razmislite o sjedalici za kupanje. Dijete postavite na mekani neklizajući dio koji vam omogućuje lakše pranje i pruža jedinstveno iskustvo.

Ogrtač za kupanje s motivima životinja

Pred nama su hladniji dani pa nakon kupanja više nećete moći dijete polugolo ili mokro nositi po stanu. Kako kupanje nebi bilo krivac za jesenske i zimske prehlade, dijete odjenite u kućni ogrtač ili ogrnite ručnikom s kapuljačom, a zbog slatkih životinjskih ušiju sigurni smo da se dijete neće opirati. Ogrtač će vam dobro doći i kad idete na odmor u toplice ili na more.

Sada kada se pročitali članak, slažete li se s prijedlozima?