Vijesti

5 stvari koje apartmani za odmor najčešće nemaju

Sjećaš li se  kako si kao djevojčica gledala mamu  kako pakira pola stana za odmor , a  tata je sa strane negodovao i imao upitnike nad glavom;  kako sve to strpati u auto? Vjerujte nam, mama je znala što radi i zašto joj je sve to trebalo. Uostalom, zbog promišljenog pakiranja, vežu te lijepe uspomene na bezbrižne dane djetinjstva negdje na moru. I sada si u toj ulozi i razmišljaš o tome što vam treba na odmoru kako bi boravak u apartmanu bio ugodan i bez stresa.

Kako bi se osjećali zadovoljno i bez pritiska da u točno vrijeme morate biti negdje, odnosno da sami kreirate ritam koji odgovara cijeloj obitelji, onda ćete se odlučiti za apartman. Pročitaj što trebaš ponijeti sa sobom kako bi odmor bio bezbrižan za dijete i cijelu obitelj.

IG-balloon
  1. Krevetić za dijete

Apartman, prilagođen za mlade obitelji, najvjerojatnije jest opremljen krevetićem za dijete. No, nikad ne znaš u kakvom je stanju dokle ne stigneš na samo mjesto odmora. Može biti da je krevetić star i neudoban, polomljen, prljav ili u najgorem primjeru da ga uopće nema. Zato na odmor uvijek ponesi svoj krevetić  na koji je dijete naviknuto. Velika prednost je ta što ne moraš brinuti o higijeni i sigurnosti, te o jednostavnoj upotrebi svog vlastitog krevetića. Naši FreeON prijenosni krevetići imaju mrežaste zračne stranice, što omogućuje bolje spavanje u ljetnim vrućinama .

Uz neke modele možeš si olakšati i podizanjem dna krevetića ili spustiti njegovo dno, a slaganje krevetića je iznimno lagano na male dimenzije što ne zauzima puno mjesta u prtljažniku automobila.   Ukoliko beba piški u krevet, razmislite o kupnji univerzalne podloge za prijenosni krevet kojoj se skida navlaka i koju možete oprati i na brzinu osušiti.

  1. Ležaljka za bebu

Čak i ako ste na odmoru, provoditi dane u stanu vrlo je slično onima koje provodite kod kuće. Zbog ograničenog prostora i određenih sati za obroke u hotelu, mlade se obitelji radije odlučuju za ovakav odmor, odnosno u apartmanu. A budući da to znači da ćete sami morati pripremati obroke, dobro je držati mališana u svakom trenutku na vidiku. Pogotovo u prostoru koji ne poznajete i gdje se nad njim može nadviti nepredvidiva opasnost. Stoga je dobra ideja smjestiti dijete u sigurno sklonište dječje ležaljke dok radite druge stvari , a ono možda čak i zaspi. Ponudu ležaljki FreeON pogledajte ovdje.

  1. Posteljina i higijena

Poneki apartmani u ponudi nude i svoju posteljinu, iako roditelji najčešće uzmu svoju. Najprije, iz higijenskih razloga , a drugo što je posteljina za tvoje dijete napravljena iz kvalitetnih materijala koje si ti odabrala . Posteljina treba biti pamučna i lagana, ponajviše u ljetnim mjesecima. Promjena okoline za dijete može biti stresna, dok će poznati predmeti kao što je posteljina, dekica ili njegove igračke umiriti i što prije prilagoditi dijete na novi prostor.

Ponudu posteljina Bubaba by FreeON pronađi ovdje, na sve 2- i 3-dijelne posteljine iskoristi 13% popusta. Vrijedi do 30. 6. 2021.

Hranilica

Slično kao i sa krevetićem,hranilica u apartmanu je više želja nego stvarnost . Olakšaj sebi i djetetu dane na odmoru i na vrijeme si osiguraj  prijenosnu hranilicu FreeON Mini, koja ne zauzima puno mjesta u prtljažniku , a koja je veoma praktična za upotrebu na svakom stolu; u apartmanu ili u restoranu.

Također, mirnija si i po pitanju higijene, je upotrebljavaš svoju hranilicu, odnosno samo tvoje dijete je koristi i ne dijeli s drugima. Ukoliko nemaš ležaljke za bebe dobro će poslužiti za kratkotrajni odmor dok pripremaš obrok ili slično.

Nepremoćiva podloga

Gledaš  li na dječje krevete u apartmanima s dvojbom i dozom sumnje? Potpuno razumijemo, jer nikad ne možeš znati tko je sve spavao na njemu i koliko je puta bio proliven ili pomokren. Kako ne biste morali “razbijati glavu ” takvim pitanjima, trebali biste se opremiti s vodonepropusnom podlogom FreeON. To će, s jedne strane, zaštititi dijete od kontakta s krevetom, a s druge strane, krevet od mogućeg mokrenja ili prolijevanja tekućina od strane djeteta. Odličan izbor, za djecu koja već spavaju u svom krevetu, a posebno za onu koja se često znoje ili još uvijek mokre u  krevet tu i tamo.

Podloga se lako postavlja preko kreveta i učvršćuje gumicama, što sprječava njegovo klizanje i zadržavanje na mjestu. Ako je dijete namoči, vi je  jednostavno operete u perilici rublja i situacija je riješena.