Vijesti

Bubaba by FreeON, za tople i udobne zimske noći

Kao roditelji kada biramo proizvode za svoju djecu, tražimo najbolju kvalitetu, maksimalnu udobnost i najljepši dizajn. S ciljem osiguravanja svega navedenog za Vas kreiramo najbolje i najmekše Bubaba by FreeON proizvode za djecu. Proizvodi Bubaba by FreeON, izrađeni od visokokvalitetnih materijala, s osjećajem za estetiku i dozom dječje razigranosti, među najpopularnijim je brendovima koje biraju mladi roditelji. U novoj kolekciji možete pronaći razne posteljine, gnijezda za bebe, ogrtače za djecu, tetra pelene, dekice i druge tekstilne proizvode za djecu, koji također mogu biti izvrstan izbor kao poklon “novopečenim” mladim roditeljima ili kao poklon za posebne prilike.

Sve krene iz ideje …

Kreacija svakog Bubaba by FreeON proizvoda kreće sa idejom kako bi zadovoljili osnovne potrebe djeteta i roditelja.  Zatim slijedi skica proizvoda koja se dorađuje sve dok se početna ideja ne pretvori u jedinstven proizvod za Vaše dijete. Pomno izabrani modeli u kolekciji rezultat su ručnog rada naših brižnih krojačica koje posvećuju veliku pažnju i nježnost svakom proizvodu. Proizvodnja proizvoda odvija se u EU, u srcu hrvatskog Zagorja.

Budući da iznimnu pažnju posvećujemo kvaliteti naših proizvoda, za njihovu izradu koriste se pomno birani i visokokvalitetni materijali koji su nježni prema dječjoj koži, prozračni te ugodni na dodir. Svi proizvodi iz naše predivne kolekciji zadovoljavaju standard Oeko-Tex 100, koji osigurava održivu proizvodnju te potvrđuje da su proizvodi bez štetnih sastojaka.

Odrastanje u nježnom zagrljaju Bubaba by FreeON proizvoda

Tekstilni proizvodi Bubaba by FreeON prate dijete od rođenja pa sve do njegovih prvih koraka, a i dalje. U novoj kolekciji Bubaba by FreeON za 2023. možete birati između više od 200 različitih proizvoda koji djeci pružaju sigurno utočište, osjećaj doma i ljubavi. Za udobnost Vaših najmlađih tu su razna gnijezda, pletenice, fotelje te jastuci za dojenje. Za miran i siguran san nudimo kvalitetne posteljine, tople vreće za spavanje i mekane deke, dok za njegu Vaših mališana imamo velik izbor atraktivnih ogrtača, ručnika i tetra pelena. Naravno, nismo zaboravili niti na mame. Za njih imamo na raspolaganju velike, mekane i udobne jastuke za spavanje koji im olakšavaju posljednje dane trudnoće, a kasnije ih mogu koristiti i tijekom dojenja.

Nova kolekcija Bubaba by FreeON

Svjesni smo da je osim kvalitete i funkcionalnosti važan i izgled proizvoda, zbog toga su Bubaba by FreeON proizvodi dizajnirani u skladu s aktualnim modnim trendovima, u modernim bojama i sa simpatičnim motivima životinja i drugih uzoraka. Nova kolekcija proizvoda Bubaba by FreeON istovremeno spaja dječju razigranost s trendi bojama koje oduševljavaju mame. Neka vas očaraju slatki, leteći zečići, uspavani medvjedići, nježni oblaci, slatke dugice i znatiželjni šumski prijatelji koji ukrašavaju naše posteljine, gnijezda za bebe te jastuke za dojenje. Ogrtači i ručnici s motivima žabe, slona ili pingvina izmamit će osmjeh na lice svakog djeteta.  Cjelokupna kolekcija Bubaba by FreeON 2023 već je dostupna u Baby Center trgovinama, no možete ju pogledati i na našim web stranicama ili u aktualnom katalogu.

Zbog promišljenog dizajna koji usklađuje pravu dozu razigranosti i elegancije, proizvodi Bubaba by FreeON izvrstan su izbor za dar mladim roditeljima i njihovim mališanima. Uz prekrasne tetra pelene, podbratke, dekice, jastuke i posteljine, za Vas smo pripremili i personalizirane dekice sa imenom djeteta čime one u trenu postanu unikatan poklon za posebne prilike. Iznimno popularna je i dekica „Moja prva godina“ kojom možete obilježiti odrastanje svog mališana tijekom njegove prve godine života.

Organski pamuk, najbolji za dijete i okolinu

Bebe provode većinu vremena u krevetiću ili gnijezdu, zbog toga je  iznimno važno iz kakvog materijala su izrađeni proizvodi za bebe i djecu.  Imajući to na umu, kreirana je posebna linija tekstilnih proizvoda Bubaba by FreeON Organic Line, izrađena iz najmanje 95% organski uzgojenih pamučnih vlakana, proizvedenih bez štetnih pesticida i bojila. Osim što je prijateljska prema dječjoj koži, linija proizvoda je prijateljska i prema okolišu jer se u proizvodnji organskog pamuka koristi manje vode, prati se gospodarenje otpadom, štedi se energija, a sami proizvodi su dugotrajniji. Samim time, kupnjom proizvoda iz organic linije Bubaba by FreeON ne brinete samo o djetetovoj sadašnjosti već i o njihovoj budućnosti.

Dostupno u trgovinama Baby Center

Kvalitetu tekstilnih proizvoda Bubaba by FreeON prepoznaju i roditelji u inozemstvu jer se više od polovice vlastite proizvodnje izvozi u inozemstvo. Uspjeh na međunarodnoj razini smatramo velikom pohvalom, a ujedno i potvrdom da radimo dobro i kvalitetno.

Svi Bubaba by FreeON proizvodi dostupni su u Baby Center trgovinama i ostalim specijaliziranim prodavaonicama dječje opreme i tekstila.