Vijesti

FreeON Safir – jedna autosjedalica za sve!

Sigurnost i udobnost u automobilu uvijek trebaju biti na prvom mjestu, pogotovo kada svoje najveće bogatstvo, svoju djecu, vozite na stražnjim sjedalima. Ako je vaš mališan prerastao prvu autosjedalicu i vrijeme je da kupite novu, jedan od boljih izbora je FreeON Safir autosjedalica. Autosjedalica se može koristiti do 150 cm djetetove visine, odnosno do otprilike 12. rođendana. Kroz cijelo vrijeme korištenja, autosjedalica će djetetu pružiti iznimnu udobnost i sigurnost, a prije svega je izrazito jednostavna za korištenje, što će biti od iznimne važnosti svakom roditelju.

Prostranost i udobnost tijekom bezbrižnog promatranja okoline

Jeste li se ikad susreli sa situacijom kada ste stavili dijete u autosjedalicu i izgubili se u mekanim presvlakama? Istina je da je to velika prednost za bebe i malu djecu, ali za starije i malo znatiželjniju djecu dobro je da im autosjedalica ipak omogućuje prikladnu razinu kretanja kako bi tijkom vožnje kroz prozor mogli promatrati okolinu. Autosjedalica FreeON Safir je udobna i nudi prostranu sjedište koje omogućuje djetetu da se kreće onoliko koliko mu je potrebno tijekom vožnje. Dizajn autosjedalice osigurava da je sjedište udobno i ugodno čak i pri vožnji na dužim relacijama, te ima mogućnost nagiba naslona leđa do 10°.

Jedna autosjedalica za korištenje tijekom dužeg perioda

U posljednje vrijeme mladi roditelji odlučuju odabrati autosjedalicu koju će moći koristiti što dulje. Autosjedalica FreeON Safir usklađena je s novijim i-Size standardom, što znači da je veličina autosjedalice određena visinom djeteta, a ne tjelesnom težinom. Po ovom standardu, autosjedalica je primjerena za djecu između 100 i 150 centimetara visine odn. između 36 mjeseci i 12 godina. To znači da ćete autosjedalicu moći koristiti praktički cijelo djetinjstvo, jer ćete je moći prilagoditi visini djeteta uz čak 15. različitih postavki naslona za glavu.

 

O sigurnosti se brine na svakom kilometru

Prilikom kupnje autosjedalice ona mora osigurati sigurnost tijekom vožnje u automobilu. Autosjedalica FreeON Safir usklađena je s europskim sigurnosnim standardom ECE R129, a ima i dodatni pojačani bočni naslon za dodatnu bočnu zaštitu. Autosjedalica se postavlja u vozilo uz pomoć Isofix sustava, gdje se autosjedalica pričvršćuje direktno na karoseriju vozila. To znači da su u slučaju sudara sile puno ravnomjernije raspoređene, što smanjuje opasnost od „izbacivanja“ autosjedalice sa stražnjeg sjedala te tako može biti manje pogrešaka prilikom postavljanja same autosjedalice. Nećete vjerovati, ali može se naslutiti da je ovo drugo još uvijek prilično uobičajeno. Kao dodatnu zaštitu nudi djetetu i sigurno pričvršćivanje djeteta za autosjedalicu sa sigurnosnim pojasom u 5 točaka.

 

Pogodnost i jednostavno korištenje autosjedalice

Autosjedalica FreeON Safir je jedna od lakših autosjedalica, jer je teška je samo 6,7 kilograma. Unatoč svojoj lakoći, smatra se kompaktnom autosjedalicom. Brzo i jednostavno se postavlja u vozilo, što je posebno pogodno za one obitelji koje često premještaju autosjedalicu iz jednog vozila u drugo. Zahvaljujući Isofix sustavu koji osigurava da je autosjedalica uvijek ispravno i sigurno pričvršćena, možete na put krenuti s jednom brigom manje. Međutim, budući da ćete autosjedalicu koristiti nekoliko godina zaredom, s vremenom će se i tkanina zaprljati, ali bez brige, jer se navlaka autosjedalice može skinuti i oprati u perilici.

FreeON Safir, autosjedalica koja će ispuniti sva vaša očekivanja

Sigurnost i udobnost u automobilu uvijek su na prvom mjestu, pogotovo kada u automobilu vozimo najmlađe članove obitelji. Prilikom kupnje dječje opreme uvijek trebate staviti kvalitetu ispred cijene i dobro razmisliti što vam treba i koliko dugo ćete koristiti proizvod. Kao i kod autosjedalica, i kod druge FreeON dječje opreme pratimo funkcionalnost, kvalitetu i pristupačnu cijenu. Vjerujemo da su sigurnost i udobnost vašeg djeteta također na prvom mjestu, stoga bez oklijevanja odaberite autosjedalicu FreeON Safir.

Pobrinite se za vlastito dobro raspoloženje i s osmijehom na licu krenite u nove avanture!