Vijesti

FreeON, za najsretnije trenutke s vašim djetetom

Djetinjstvo je razdoblje koje prebrzo prolazi, pa bi mu svakako trebali posvetiti više vremena.

Za kvalitetno i neprocjenjivo djetinjstvo i stvaranje nezaboravnih uspomena, tu su za vas pažljivo dizajnirani odabrani proizvodi FreeON.

FreeON je slovenska marka dječje opreme, prisutna na tržištu od 2013. Naš asortiman proizvoda podijeljen je u četiri linije koje pokrivaju sve za bebe i djecu:

  • Street linija nudi široku paletu atraktivnih i funkcionalnih kolica za svakodnevne šetnje, vikend putovanja i obiteljske praznike. Odlikuje ih moderan dizajn. promišljene kombinacije boja, različite tehničke karakteristike, sve u skladu sa standardima. Naša kolica zadovoljit će vaše potrebe i ispuniti sva vaša očekivanja.
  • Car linija predstavlja široku paletu dječjih autosjedalica koje mališanu pružaju sigurnost i udobnost na svakom pređenom kilometru.
  • Home linija kombinira dječje proizvode za kućnu upotrebu, udobne i praktične hranilice, hodalice, klokanice, program za kupaonu, udobne ljuljačke i ležaljke. Proizvodi su prikladni, funkcionalni i jednostavni za upotrebu, a glavna im je svrha pružiti djetetu slobodno istraživanje, navikavanje na samostalnost i aktivno sudjelovanje u svakodnevnim zadacima, a roditeljima olakšati svakodnevne zadatke i omogućiti ugodno roditeljstvo.
  • Sleeping linija kombinira drveni namještaj, prijenosne krevetiće, close&free krevetiće, podloge za previjanje, a vrhunac su Bubaba by FreeON tekstilni proizvodi za spavanje sa razgiranim motivima i trendovskim dizajnom proizvedeni u Hrvatskoj.

Upoznajte FreeON proizvode koji će najmlađima uljepšati trenutke na putovanjima automobilom, za stolom dok upoznavaju nove okuse ili na obiteljskim avanturama u prirodi ili gradu.