Vijesti

Kako prepoznati kvalitetan prijenosni krevetić?

Krećete li na odmor sa svojim mališanom? Unatoč tome što hotel ili apartman ima dječji krevetić, vlastiti prijenosni dječji krevetić nije suvišan, jer osim sigurnog i udobnog kreveta za mališana nudi puno više. Prijenosni krevetić trebao bi biti lagan i dizajniran tako da vam olakša boravak podalje od kuće. Na koje sve karakteristike treba pripaziti prilikom kupovine prijenosnog krevetića.

Jednostavno sastavljanje

S obzirom na to da ćete prijenosni krevetić većinu vremena koristiti od kuće, od iznimne je važnosti da je jednostavan za nošenje te da se lako sastavlja i postavlja u bilo koji prostor. Iako može potrajati neko vrijeme za sastavljanje nekih prijenosnih krevetića, FreeON prijenosni kreveti se lako i brzo sastavljaju. Proizvedeni  su od laganog, ali kompaktnog okvira koji se može sastaviti i rastaviti u nekoliko jednostavnih poteza. No, s obzirom na to da su napravljeni za obiteljska putovanja, sklapaju se i u zgodne dimenzije tako da ne zauzimaju puno mjesta u prtljažniku. Uz sve FreeON prijenosne krevetiće, dobivate i praktičnu torbu za odlaganje i nošenje.

Korišteni materijali u proizvodnji

Kako bi se lako premještao prijenosni krevetić, on mora biti izrađen od laganih materijala, koji također mora osigurati dovoljnu stabilnost tijekom živahnih skakutanja i penjanja od strane mališana. Osim konstrukcije samog okvira, važno je i od kojeg je materijala napravljeni vanjski okvir. Mrežasti materijali pokazali su se izvrsnim, omogućujući vam da vaše dijete uvijek bude na vidiku i da puno više svježeg zraka prolazi kroz stranice krevetića, što je iznimno važno u vrućim ljetnim danima.

Ležaj

Kvalitetan krevet neophodan je za udoban i neometan san. U slučaju prijenosnih kreveta, tanji madrac od pjene s tvrdim dnom obično je već uključen u komplet, ali se madrac za prijenosni krevetić može kupiti i zasebno. U našoj ponudi možete pronaći Bubaba by FreeON madrace za prijenosne krevetiće  raznih dimenzija, a posebnost im je navlaka od kvalitetne mikrofiber tkanine s poliuretanskim premazom, što ga čini vodootpornim. Madrac za prijenosni krevetić se umota u praktičnu rolo navlaku koja zauzima malo prostora i lako se može ponijeti sa sobom na putovanje.

Dodatne funkcionalnosti

Budući da prijenosni krevetić nećete koristiti samo za dnevni i noćni odmor vašeg mališana, logično je odabrati onaj koji vam nudi dodatne funkcionalnosti. Jedno od takvih je i duplo dno, koje vam omogućuje podešavanje krevetića na različite visine, a koji će se prilagoditi svakom djetetu i omogućiti mu kvalitetan i neometan san. Prijenosni krevetić FreeON Safari uključuje i podlogu za presvlačenje, koja se može postaviti na sam krevetić i koristiti kao prostor za presvlačenje, dok će se mališana zabavljati sa simpatičnim priloženim vrtuljkom uz glazbu.

Budući da se prijenosni kreveti koriste i kao vrtići ili prostor za igru na odmoru, mnogi imaju i opciju otvaranja  bočne stranice patentnim zatvaračem, što djetetu omogućuje slobodan ulaz i izlaz iz krevetića.

Izgled

Iako su u prijenosnom krevetiću funkcionalnost i kvaliteta na prvom mjestu, važan je i njegov izgled. FreeON Balloon prijenosne krevetiće oslikane su simpatičnim životinjskim motivima koji privlače pažnju mališana, a atraktivne boje FreeON Love modela lijepo će se smjestiti u bilo koji prostor.

Znate li već koje ćete FreeON prijenosne krevetiće odabrati za ovogodišnji odmor? Iskoristite posebnu akcijsku ponudu jer možete  ostvariti 13% popusta na sve FreeON prijenosne krevetiće. Akcija traje na www.freeon.hr do 16.06.2022.