Vijesti

Lagane i prozračne vreće za spavanje umjesto pokrivača

Djeca izvode razne akrobacije tijekom spavanja, često izguraju deku i otkrivaju se. Budući da su temperature noću nešto niže, a grijanje smanjeno, da bi izbjegli curenje nosa i prehladu pomoći će vam zimske vreće za spavanje, u kojima će se vaši mališani slatko i mirno spavati.

Hladne ručice i hladnoća

Mnoge novopečene mame boje se da će se dijete prehladiti noću zbog niže temperature u stanu. Istina je da bebino tijelo još nije u stanju potpuno regulirati tjelesnu temperaturu, pa nije suvišno obući djetetu sloj odjeće više nego sebi. No, nemojte pretjerivati. Ako su djetetu ruke ili noge hladne, to ne znači da mu je hladno.

Toplina djetetova tijela uvijek se provjerava na trbuhu ili prsima, dok znojna leđa i topli potiljak sami po sebi daju do znanja da je bebi vruće.

Temperatura u stanu s novorođenčetom trebala bi biti oko 22°C, dok je starijoj djeci dovoljno 20°C. Noću bi temperatura u dječjoj sobi trebala biti nešto niža, između 18 i 20°C. Poput odraslih, i bebe bolje spavaju na malo nižim temperaturama. Također pripazite da dječji krevet ne bude izložen propuhu, klimatizaciji ili ventilatoru.

Lagana i prozračna zimska vreća za spavanje, umjesto prekrivača

Ako je dijete ikad zaspalo pokraj vas, onda znate da su to male nindže, koje znaju pošteno šutirati dok spavaju. U međuvremenu, često se desi da nehotice izguraju deku sa sebe, a još se ne mogu sami pokriti. Postoje dva scenarija – ili se dijete probudi jer mu je hladno do te mjere da počne plakati, ili spava na hladnom, a sutradan se probudi s curenjem nosa. Ako se vaše dijete često otkriva tijekom spavanja, preporučamo upotrebu vreće za spavanje.

Znate, miran san važan je i za bebu i za mamu, a osim »redovnog« buđenja, vjerojatno ne želite ustajati kako bi pokrili bebu.

Vreće za spavanje su mekane, prozračne, a djetetu i dalje pružaju dovoljno prostora za cjelonoćne akrobacije, jedina je razlika što će cijelu noć ostati pokriveno.

Topli zagrljaj vreće za spavanje Bubaba by FreeON

Vreće za spavanje Bubaba by FreeON izrađene su s misijom najbolje za djecu. Mekane su, prozračne i prostrane, griju djecu koliko treba, a da im ne bude prevruće. Praktične su i dobro promišljene sa sustavom zatvaranja na patentni zatvarač, što osigurava da se dijete ne otkrije, a omogućuje lako presvlačenje bebe, čak i noću.

Svaka Bubaba by FreeON vreća za spavanje izrađena je ručno, od kvalitetnih i za djecu prikladnih materijala.

Vanjski sloj izrađen je od 100% pamuka, a punjenje od 100% poliestera.

Vreća za spavanje mališanima nudi sigurno sklonište, osjećaj sigurnosti i ugodnu mekoću, od rođenja do druge godine života. Povrh svega, njihov moderan i sofisticiran dizajn savršeno nadopunjuje svaku dječju sobu.