Vijesti

Must-have kolica za svaku obitelj!

Kupnja dječjih kolica i ostale dječje opreme može biti veliko financijsko opterećenje, pa se mame za početak često odlučuju za 3u1 ili 2u1 setove. Kolica 3u1 nude vam autosjedalicu jaje, duboku košaru i sportski dio, a set 2u1 nudi autosjedalicu jaje i sportski dio. Saznajte više o tome kada se odlučiti za 3u1 kolica i koji FreeON setovi su najpopularniji kod mama.

Kada odabrati kolica 3 u 1?

Dječja kolica 3u1 odličan su izbor za mame koje jednom kupnjom žele nabaviti opremu koja će im trebati pri rođenju bebe i tijekom prve godine starosti djeteta.

Set se sastoji od 3 dijel, autosjedalice jaje grupa 0+, duboke košare i sportskog dijela. Autosjedalica jaje poslužit će vam odmah nakon rođenja, da bebu iznesete iz rodilišta, a moći ćete je koristiti kao autosjedalicu još 9 do 10 mjeseci starosti djeteta. Zbog zaobljenog položaja djeteta, ne preporuča se duga vožnja u autosjedalici jaje, pa je u dužim šetnjama zamijenite dubokom košarom, gdje će se mališan odmoriti u položaju koji je normalan za pravilan razvoj kralježnice. Ako dijete zaspi u košari, jednostavno je skinite s konstrukcije  i ostavite dijete da se odmori u njoj, bez buđenja ili premještanja.

Nakon 6 mjeseci, kada dijete samostalno sjedi i sa zanimanjem promatra okolinu, zamijenite duboku košaru prostranim sportskim dijelom za sjedenje. Sportski dio možete okretati na konstrukciji u smjeru vožnje ili kontra smjeru, a ima i podesiv naslon za leđa koji se može prilagoditi djetetu. U slučaju da dijete zaspi, spustite naslon u ležeći položaj, tako da će djetetu uvijek biti ugodno.

FreeON Comfort 3 u 1, kolica za kupovinu i šetnje

FreeOn Comfort jedna su od najpopularnijih setova 3u1 kolica u našoj ponudi. Autosjedalica jaje, duboka košara i sportski dio mogu se jednostavno postaviti na laganu, kompaktnu konstrukciju, koja se jednostavno sklapa, pa je bez teškoća možete ponijeti sa sobom. Autosjedalica jaje pogodna je za djecu od rođenja do 13 kg težine djeteta, prostrana košara od rođenja pa do 6 mjeseci starosti, a kasnije je zamijenite udobnim i prostranim sportskim dijelom za sjedenje u kojem će se vaše dijete moći voziti do 3. godine starosti. Zahvaljujući dorađenim značajkama kao što su konstrukcija, oketni prednji kotači s amortizerom, podesiva ručka, podesiv naslon za noge i prostrana košara za kupovinu, kolica su prikladna za sve mame koje vole ići u kupovinu sa svojim djetetom ili u duže šetnje.

FreeON Vivere 3 u 1, za mame koje žele u korak s vemenom

Sportska i elegantna kolica FreeON Vivere pravi su izbor za sve mame koje žele dobar izgled kolica, kvalitetnu konstrukciju i funkcionalnu savršenost. Osim lagane konstrukcije, autosjedalice 0+, sklopive košare i sportskog dijela, u kompletu dobivate i prostranu košaru za kupovinu, te navlaku za noge, koja štedi kupnju dodatne zimske vreće ili kombinezona zimi. Zahvaljujući 4 kotača, od kojih su prednji okretni i imaju mogućnost fiksiranja, kolica ćete jednostavno gurati samo jednom rukom. Srebrna aluminijska konstrukcija, krović i jastučići na sigurnosnim pojasevima od podstavljene tkanine, dio sjedala i navlaka za noge od brušene kation tkanine, te ručke od umjetne kože, impresioniraju svaku trendi mamu, a djetetu pružaju udobnost.

FreeON Dream 3 u 1, kolica iz snova za aktivne roditelje. Koji se najbolje osjećaju u prirodi

Za sve one roditelje koji se s djecom vole odšetati u prirodu i pobjeći od svakodnevnice, 3u1 FreeON Dream kolica, najbolji su izbor. Ne samo da ima kompaktnu konstrukciju i kvalitetne kotače, koji mogu izdržati sve terene, po želji se mogu prilagoditi i potrebama i veličini djeteta. Komplet uključuje konstrukciju, autosjedalicu jaje i košaru koja se prema potrebama i veličini djeteta mogu preoblikovati u sportski sjedeći dio. Posebnost ovih kolica je također što sklopljena samostalno stoje, pa ih nećete morati pridržavati kad ih želite spremiti. Navlaku možete prati u perilici rublja.

  • FreeON Elegance 3 u 1, s vama na svakom koraku

FreeON Elegance kolica prikladna su za moderne i aktivne roditelje koji svom mališanu žele omogućiti udobnu i sigurnu vožnju, bez obzira dali idete na šetnju okolicom ili europskim metropolama. Kolica su kompaktna, lagana za sklapanje, te time postaju nezamjenjiva na putovanjima ili izletima. Izdržljivi EVA kotači dobro prijanjaju na površine za hodanje, pločnike ili makadam. Bez obzira kamo krenuli s djetetom, vožnja u autosjesalici, košari ili sportskom dijelu kolica uvijek će biti udobna, pa će mališan bez problema zaspati.

  • Dječja kolica 2 u 1 FreeON Action duo, funkcionalna i moderna

U FreeON Action duo 2u1 kompletu nalazi se autosjedalica grupe 0+ i sportska kolica, s leđnim naslonom podesivim u tri položaja. Kolica su lagana, zahvaljujući aluminijskom okviru, koji omogućuje jednostavno sklapanje i rukovanje. Prednji kotači su zakretni, što kolicima daje veću okretnost, a podesiva ručka može se prilagoditi odgovarajućoj visini prema potrebi. Impresionirat će vas moderan i bezvremenski dizajn,trendi pastelne boje i odlična cijena.