Vijesti

Nagradna igra – Kit&Kin pelene i FreeON podloga za presvlačenje

Neka vaše sljedeće mijenjanje pelena bude zabavno i ugodno – i za tebe i za tvojeg mališana.

 Ekološke i okolini prihvatljive pelene Kit&Kin izrađene su od nježnih, ekološki prihvatljivih materijala koji ne sadrže štetne kemikalije. Klinički su testirane, hipoalergene i certificirane od strane dermatologa, jer imaju certifikat od strane Soil Association. Uglavnom su izrađene od biorazgradivih materijala.Taj je udio puno veći nego kod drugih organskih pelena i predstavlja izvanredan napredak u usporedbi s pelenama izrađenim od petrokemijskih sirovina. Proizvodnja se odvija u ugljično neutralnoj tvornici. Upijajuća jezgra pelena u potpunosti je bez klora, drvna masa iz održivo gospodarenih šuma ima FSC® certifikat, a također se koriste gelovi na biološkoj bazi. Također su jedini brend pelena koji kupuje prašumu kako bi osigurao njezinu zaštitu. Korištenjem ekološki prihvatljivih pelena čuvamo prirodna staništa, brinemo o njihovoj obnovi i pomažemo smanjenju onečišćenja.

Pelene su izuzetno mekane, nježne, dobro upijajuće i prijatne prema nježnoj bebinoj koži, a ujedno ih krase moderni motivi životinja koji male zadnjice čine još dražesnijima.

p.s. Zanimljivo je da je pelene Kit & Kin osnovala Emma Burton, članica popularne grupe Spice Girls.

Kit&Kin pelene dostupne su u svim trgovinama Baby Center.

Nagrada

Mjesečna zaliha Kit&Kin pelena (5 pakiranja) i FreeON podloga za presvlačenje.

Valjanost nagradne igre

Nagradna igra se održava na Instagram profilu FreeON Hrvatska, od 22.9. 2023.  do 2.10. 2023. U nagradnoj igri sudjeluješ tako što ćeš da:

  • – Slijediš @freeon_hrvatska & @kitandkin_hr,
  • – u komentaru napišeš koliko brzo potrošiš zalihu pelena,
  • – označiš još jednu mamu ili tatu koji bi se obradovali ovoj nagradi.