Vijesti

Nagradni natječaj – iz ljubavi se rađaju čuda!

Skladan pjev ptica- čujete li ga i vi? Veseo, melodičan i ugodan pjev kojeg bi mogli zaljubljeno,  s rukom u ruci slušati od jutra do večeri . Ljubav je u zraku, neka dotakne sve ljude!

Tjedan ljubavi u web trgovini FreeON obogaćen je sa nagradnim natječajem koji traje od  10. do 21. 2. 2021. Sudjeluj i ti – sa prijavom na e-novosti FreeON.  U obrazac upiši svoj email i već sudjeluješ – jednostavno, zar ne?

Između svih prijavljenih na e-novosti između 10. i 21. 2. 2021, do 23:59, nagradit ćemo jednog sudionika/sudionicu sa gnijezdom za bebe.

freeon_valentinovo_2021_HR_IG

NAGRADNI NATJEČAJ

Sa prijavom na E-NOVOSTI do novog gnijezda za bebe bubaba by FreeON.


Ako ne želite primati e-poruke od FreeON HR, svoju predbilježbu ukinite slanjem poruke ODJAVA na shop@freeon.hr. Vašu odjavu otkazat ćemo u roku pet radnih dana.


Bi li gnijezdo za bebe bio idealan proizvod i za vas?  

Ukoliko je vaš odgovor potvran, požurite i sudjelujte još danas – upišite podatke u obrazac ispod. Izvlačenje dobitnika i objava istog biti će 24. 2. 2021. kao vijest (novost) i još na Facebook profilu FreeON.

 

Sretna dobitnica je Ivana Demmović.  Čestitamo!

Znate li da je gnijezdo za bebe namijenjeno spavanju, odmaranju, te previjanju i zaštiti djeteta?

Beba se osjeća sigurno i ugodno u gnijezdu, baš kao u majčinom zagrljaju. Gnijezdo je izuzetno popularan dodatak i pomoć novopečenim roditeljima. Bubaba by FreeON gnijezdo koristi se obostrano i proizvedeno je u Hrvatskoj.

Sudjeluj još danas!