Vijesti

Nagradni natječaj – poklon set stol Bear

Djeca su najiskrenija bića. Razgovarajte s njima i stvorite dijalekt – svojim izražavanjem i razmišljanjem podsjetiti će vas na vrijednosti na koje često zaboravljamo.

U sklopu »Dječjeg tjedna« pripremili smo nagradni natječaj u kojem ćemo vam pokloniti 1x SET STOL SA STOLICAMA BEAR.

Sudjelujte i vi! Kako? Pročitajte u nastavku.

Uz svaku kupnju na www.freeon.hr, između 2. i 11. 10. 2020 stječete pravo sudjelovanja * u nagradnom natječaju za 1x set stol sa stolicama Bear.

Od svih izvući ćemo jednog dobitnika koji će biti objavljen 13.10.2020.!

Zašto smo odabrali set dječji stol i stolice Bear?

Rođenjem djeteta roditelji se trude dječju sobu urediti u maleni raj. Pažljivo odabrani namještaj samo je mali djelić kod uređenja. Kako dijete odrasta tako se mijenja i namještaj u dječjoj sobi. Jedan od najvažnijih komada namještaja je dječji stol za igru koji obično uključuje i stolicu ili dvije.

Kutak koji omogućuje djetetu stvaranje, crtanje, pregledavanje knjiga, čak i razgovor. Razgovor je temelj svakog odnosa između djece i roditelja. Potaknimo ga!


Set stol sa stolicama Bear
je izvrstan izbor za vaše dijete. Želite ga?

Požurite na www.freeon.hr i obavite kupnju. Možda baš vi budete sretnik s novim dodatkom za dječju sobu.

*Opći uvjeti nagradnog natječaja:

Samo kupnja nije uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Sudjelovati u nagradnom natječaju možete ako se prijavite na newsletter FreeON sa svojom email adresom. Na taj ćete način uvijek pravovremeno biti informirani o svim aktivnostima i vijestima na www.freeon.hr.