Vijesti

Odaberite kolica koja odgovaraju vašem životnom stilu!

Ovih dana na gotovo svakom koraku moguće je susresti  roditelja  koji  gura dječja kolica, bilo u gradu, parku ili prirodi. Svaka obitelj ima svoje navike i način života – neki su aktivni, drugi više putuju, treći se više igraju. Ovisno o vremenu koje obitelji troše na šetnje i upotrebu kolica, podijeli smo ih u 5 kategorija. Otkrijte kojoj pripadate i koja su FreeON kolica naprikladnija za vaš životni stil.

 

Praktičari

To su obitelji koje preispituju svaku kupnju, razmišljaju funkcionalno i djeluju racionalno. Funkcionalnost im je na prvom mjestu i odabiru takve proizvode koji su multifukcionalni  ili koje mogu koristiti dulje vrijeme. Na primjer, kada kupuju kolica, razmišljaju o kupnji kompleta, gdje u jednom proizvodu dobivaju autosjedalicu, kolica s dubokom košarom i sportski dio za kolica. U slučaju hranilica, biraju onu koja se također može koristiti kao visoka ili samostalna stolica. Tako jednom kupnjom dobivaju više proizvoda za različite razvojne faze djetetova odrastanja. Ako mislite da ste praktičar, pogledajte ponudu FreeON kompleta, gdje će vas, osim funkcionalnosti, kolica impresionirati i svojim izgledom i cijenom.

 

Vikend  šetači

Možda vam vožnja kolica zbog obveza nije svakodnevica? Ili ste jedna od onih mama čiji se mališan ne voli voziti u kolicima pa ih koristite samo kada se umori? Povremeni šetači koji u šetnju kolicima idu samo po lijepom vremenu mogu se nazvati vikend šetačima. Ova kategorija obitelji radije vrijeme troši na druge aktivnosti nego u vožnji kolica, tako da kolica ne trebaju razne funkcije. Puno je važnije da su ugodna i da udovoljavaju osnovnim zahtjevima djeteta. Za povremene šetnje u našoj ponudi potražite kompaktna kolica FreeON City Special ili lagana, praktična i udobna sportska kolica FreeON Cool.

Aktivni šetači

Jesu li sportska kolica vaša svakodnevna aktivnost kojom marljivo bilježite prijeđene kilometre, bez obzira na vrijeme i doba godine? Svaka čast, vaša obitelj pripada skupini aktivnih šetača. Takve obitelji trebaju kvalitetna kolica koja mogu izdržati bilo koju vrstu tla i bilo koje vrijeme. To znači da moraju imati konstrukciju i kotače izrađene od kvalitetnih i kompaktnih materijala, a istodobno moraju biti lako upravljiva.  Preporučuje se i dodatna oprema koja će vam dobro doći u dugim šetnjama. Primjerice, produžen krović  za sunčane dana, velika košara za kupovinu, držač bočice, navlaka za zaštitu nogu zimi i još mnogo toga. Ako tražite takva kolica, pogledajte ponudu FreeON Lux i Lux Premium sportska kolica.

Istraživači

Hodanje asfaltiranim cestama za vas je monotono i radije s kolicima skrenete u obližnju šumu, na neki makadam i šećete po manje prometnoj stazi? Volite li mir i prirodu, slušati pjev ptica i uživati ​​gledajući dijete kako se igra lišćem i upoznaje životinje? Ako ste upravo potvrdili pročitano, vaša je obitelj definitivno u grupi istraživača. To znači da su vam za vaše izlete u prirodu i istraživanje skrivenih kutova potrebna sportska kolica koja će se svojom masivnošću, stabilnošću i kompaktnošću nositi sa svim zahtjevnim terenima. Veliki kotači koji dobro apsorbiraju vibracije lako će svladati svaki kamenčić, rupe i grančice na zemlji. Ako tražite sportska kolica koja imaju sve ovo i još više, pogledajte našu ponudu FreeON Royal ili FreeON Nano.

Putnici

Nemate zadrške kad je u pitanju putovanje s bebom ili malom djecom? Bez problema zajednički odete na vikend na obalu ili sjednete u avion? Jeste li znatiželjni, ali vrlo organizirani putnici i tražite nove avanture? Za vaše avanture prilikom odabira najvažnija je  veličina kolica i lakoća sklapanja kolica. Za putovanja automobilom ili avionom, sportska kolica FreeON Diamond izvrstan su izbor, jer se sklapaju u male dimenzije i lako ih možete složiti u odjeljak za ručnu prtljagu.

Bez obzira u kojoj ste se kategoriji našli, pronađite kolica FreeON koja odgovaraju vama i vašem djetetu!