Vijesti

Okrugli trbuščić i prvi dodir – ljubav na prvi pogled

„Ljubav na prvi pogled“ je teško opisati, a još teže razumjeti, sve do trenutka kada postaneš mama.

Kada prvi put ugledate svoje dijete rađa se bezuvjetna ljubav – ljubav koja ne prestaje. Ispreplitanje osjećaja i emocija koje roditelj osjeti kada prvi put u naručje primi svoje dijete.

Ruku na srce, roditelji su za svoje dijete spremni učiniti sve što je u njihovoj moći. Osigurati im sigurno okruženje puno ljubavi, ohrabriti ih i stati uz njih bez obzira na uspone i padove, a prije svega uvijek vjerovati u njih i jednostavno ih voljeti.

Majke svojoj djeci rado pružaju sve što je lijepo, nježno, mekano, moderno i udobno – savršeno i dorađeno, gotovo bajkovito. Bajkovita ponuda iznimnih tekstilnih proizvoda uključuje različite modele dječje opreme našeg brenda Bubaba by FreeON. Jeste li se već susretali s našim proizvodima?

Priča o Bubaba by FreeON – brandu koji morate pratiti

Sve počinje malom skicom i idejom, odabirom materijala i uzoraka, mnoštvom crteža i kreacija… Zatim dolazi do vještih ruku naših krojačica, koje komad tkanine pretvaraju u prekrasan proizvod. U odjelu za pakiranje, proizvodi se pomno pakiraju, a kada ih krajnji korisnici raspakiraju, vjerujemo da osjete zadovoljstvo koje je tim utkao u svoj rad.

U ovoj priči upoznat ćemo vas s brendom Bubaba by FreeON i njihovim bajkovitim proizvodima koji nastaju u Hrvatskoj, u srcu Hrvatskog Zagorja, proizvodima koji puno znače roditeljima u jedinstvenom i nadasve emotivnom trenutku kada se njihovo dijete rodi.

Dopustite da vas očara široka paleta najnježnijih Bubaba by FreeON proizvoda

Brend Bubaba by FreeON može se pohvaliti iznimno širokim asortimanom proizvoda. Riječ je o brendu u koji su uloženi sati i sati nježnosti od samog nastanka ideje do proizvoda koji majka kupuje, sa željom da finalni proizvod bude izuzetno kvalitetan, udoban i lijep.

Naša kreativnost fascinira roditelje više od deset godina. Stvaramo najkvalitetnije proizvode za bebe i njihove roditelje, s naglaskom na sigurnost, udobnost, izdržljivost i nježnost. Boje, detalji, poboljšani proizvodi – sve je to dio naše kolekcije.

Uz naše tekstilne proizvode snovi su ljepši, praznici ugodniji, dani sretniji – od raznih kompleta posteljine za kolijevke i krevetiće, gnijezda za bebe, jastuka za dojenje, dekica, vreća za spavanje, raznih vrsta tetra pelena, dječjih krpica, ogrtača, ručnika, pa sve do dekorativnih i funkcionalnih foteljica, ukrasnih jastučića i personaliziranih dekica za Vaše mališane. U ponudi je preko 200 proizvoda, a kolekcija se mijenja jednom godišnje.

Poseban naglasak stavljamo na novu liniju organskih proizvoda koja uključuje artikle koji su vam potrebni za vašu bebu na samom početku, odnosno pri rođenju. Posteljina za dječji krevetić, vreća za spavanje, dvostrana dekica i dvostrano gnijezdo. Svi roditelji žele najbolje za svoje dijete i sve više njih bira tkanine od čistog organskog porijekla. Njihovim odabirom vodimo računa o okolišu u kojem živimo i naravno, o nježnoj dječjoj koži, koja treba samo najbolje materijale.

Odabirom Bubaba by FreeON proizvoda, roditelji mogu biti potpuno sigurni da su za svoje dijete odabrali samo najbolje. Prilikom izrade atraktivnih kolekcija koristimo samo provjerene i kvalitetne materijale s dobivenim certifikatima, uključujući Oeko-tex standard, kojim je definirana provjerena kvaliteta materijala. Ponosni smo i na kvalitetu šivanja, koja svakim proizvodom roditeljima dokazuje izdržljivost i kvalitetu.

Dostupno širom svijeta

Proizvodi su bezvremenski, zadovoljavaju visoke standarde i nisu ni na koji način teritorijalno ograničeni – stoga smo vrlo sretni što imamo korisnike naših proizvoda diljem svijeta. Možemo se pohvaliti da čak 51% prodaje Bubaba by FreeON proizvoda ostvaruje izvozna tržišta. Uspješnost na međunarodnoj razini smatramo izuzetno važnom, jer se kvaliteta i konkurentnost na međunarodnoj razini  osigurava samo „kvalitetnim“ radom.

Hrvatske mame oduševili smo svojim proizvodima. U svibnju smo organizirali događaj – Bubaba by FreeON – i ugostili mame koje su prepoznale ljepotu, čaroliju i mekoću Bubaba by FreeOn proizvoda. S velikim veseljem posjetile su naš proizvodni pogon u Hrvatskoj, gdje su imale priliku vidjeti kako nastaju proizvodi koje kreiraju i šivaju vrijedne ruke krojačica i šivačica. Predstavili smo im i novu kolekciju za sljedeću sezonu te vam možemo otkriti da su zaista bile oduševljene njome.

No, kako bi događaj bio još zanimljiviji i dinamičniji, mame su tijekom posjeta dobile zadatak. Morale su sašiti vlastiti proizvod, naravno uz našu pomoć. Moramo reći da su tu pokazale velik potencijal! Druženje im je bilo poučno, radno i istovremeno zabavno i društveno. Proveli smo ugodan dan na obostrano zadovoljstvo, a dokaz tome je njihova radost zbog upoznavanja samog branda i procesa proizvodnje i naša “potvrda” da su Bubaba by FreeON proizvodi – proizvodi koji inspiriraju svakoga.

Ponosni smo što smo ljubavlju prema proizvodima izgradili povjerenje kako mlađih, tako i starijih generacija. Kreiramo hrabre, razigrane, šarene i neutralne proizvode kako bismo zadovoljili želje i potrebe različitih ukusa.

Da je interes za naše proizvode sve veći, pokazuje i plasiranje naših proizvoda u različite specijalizirane trgovine dječjim proizvodima. Pronađite nas u poslovnicama Baby Center i Bubamare ili pogledajte našu internet trgovinu www.FreeON.hr i uvjerite se sami u izuzetnu mekoću i udobnost Bubaba by FreeON proizvoda.