Vijesti

Bubaba by FreeON – kvalitetni europski proizvodi za bebe, djecu i trudnice su udobni i moderni te nadaleko prepoznati.

Trenuci za odmor, maženje i san vrlo su dragocjeni u trudnoći i prvim mjesecima s bebom, stoga želimo da traju i traju.

Najljepši su nježni trenuci u mekom zagrljaju udobnosti

S vrhunskim ručno rađenim tekstilnim proizvodima Bubaba by FreeON nudimo udobnost, ugodne materijale i lijepe uzorke. U njima se dobro osjećaju kako trudnice, tako i bebe i djeca. Svaki kutak opremljen našim visokokvalitetnim tekstilnim kreacijama postaje ugodno gnijezdo, a svaki zagrljaj nježno utočište.

Posvećenost i misao za najmlađe sitne su iskrice koje bude ideju da iz ruku naših dizajnera nastane skica, potom uzorak tkanine i kroj, te razni crteži i grafički dizajni. Zatim vješte ruke našeg proizvodnog tima obavljaju krojenje, a zatim pažljivo i kvalitetno šivanje u savršen proizvod koji se zatim u odjelu pakiranja priprema za put do naših krajnjih korisnika: roditelja i djece.

Od 2011. godine stvaramo vrhunske proizvode za bebe, a sada još veći naglasak stavljamo na sigurnost, udobnost i nježnost. Boje, detalji, sofisticiraniji proizvodi – sve je to dio naše nove kolekcije koja u prodaju stiže ove jeseni.

Uz dobro poznate proizvode kao što su posteljina, madraci, plahte, jastuci za dojilje, deke, vreće za spavanje, fotelje i drugi proizvodi, ove godine imamo i novitete u našoj raznolikoj ponudi začinjenoj svježim dizajnom. Širokoj ponudi dodali smo 5-dijelnu dječju posteljinu i 2-dijelnu prošivenu posteljinu s punjenjem, sklopivi madrac u praktičnoj torbi, vreće za spavanje s nogicama, podloge za igru i ostalo…Tako da se zaista trudimo pokriti sve kategorije opreme za bebe, djecu i trudnice.

Odabirom proizvoda Bubaba by FreeON roditelji mogu biti sigurni da su za svoje dijete odabrali samo najbolje. Za sve naše proizvode koristimo samo provjerene i kvalitetne materijale koji su kontrolirani i certificirani, a najviše smo ponosni na kvalitetu šivanja. Naš aktualni Bubaba by FreeON katalog možete pogledati na web stranici: www.freeon.si/katalogi, a sve proizvode možete pronaći u poslovnicama Baby Centra ili u njihovoj internet trgovini na: www.babycenter.hr.

Novosti, trendovi i nove prilike – sajam Kind & Jugend

Od 7. do 9. rujna 2023. godine u njemačkom gradu Kölnu održao se najveći sajam dječje opreme Kind & Jugend. Na ovom prestižnom sajmu bio je prisutan i naš FreeON brend, zajedno sa svojim etabliranim podbrendovima Bubaba by FreeON, Free2Play i Free2Move. Mogućnost predstavljanja na ovako važnom sajmu svakako je dobra polazna točka koja nam omogućuje da našu iznimnu i raznoliku ponudu proizvoda približimo onima kojima je najpotrebnija, a istovremeno otvorimo brojne nove poslovne prilike.

Uz prezentaciju i izlaganje proizvoda, uspostavili smo nove vrijedne veze i suradnju sa stručnjacima i drugim vodećim tvrtkama u industriji dječje opreme. Sajam je izuzetna prilika za razmjenu ideja, upoznavanje novih trendova i izgradnju novih odnosa koji će obogatiti budućnost i rast FreeON brenda.

Ako želite biti u toku s aktualnim vijestima i događanjima te želite primati ekskluzivne prilike, pozivamo vas da nas pratite. Pridružite nam se na našim službenim Instagram i Facebook društvenim profilima, FreeON, Bubaba by FreeON i Baby Center Hrvatska i budite prvi informirani.