Vijesti

Praznici počinju!

Ljeto je ovdje, a s njim i dugi i sunčani dani, savršeni za obiteljske posjete, izlete i odmore. Možda ćete praznike provesti kod kuće i pripremiti posljednje sitnice prije poroda ili ćete s obitelji krenuti u nove obiteljske avanture. U svakom slučaju, uz prave proizvode na svakom koraku, vaš će obiteljski život biti puno jednostavniji, a što je najvažnije, i lakši. U nastavku možete pronaći neizostavni set dodataka koji će Vam koristiti i kod kuće i u pokretu, a sve te proizvode možete pronaći u našoj FreeON ponudi.

Lagana i praktična kolica za ljetna lutanja

Kolica su obavezni dio opreme, bez obzira gdje provodite odmor. Iako se gotovo svaka kolica mogu koristiti i poslužit će svrsi u kućnom okruženju, lagana, praktična i funkcionalna kolica neophodna su za obitelji koje puno putuju. Za putovanja, izlete i lutanja odaberite lagana sportska kolica koja se lako sklapaju i sastavljaju, lako se nose u ruci, ne zauzimaju puno mjesta kada su sklopljena i mogu se ponijeti sa sobom u vlak ili čak u avion. Takva “putna” kolica u našoj ponudi svakako su FreeON Nano, FreeON Solo, a i kolica FreeON Diamond možete prilikom putovanja avionom koristiti kao ručnu prtljagu.

Prozračna i udobna posteljina

Bebe imaju ograničenu sposobnost regulacije vlastite temperature pa ih je i u toplim ljetnim noćima poželjno odjenuti u bodi i pokriti tankom i laganom dekicom. Posebno je važan materijal dekice, koji će omogućiti nježan i miran djetetov san, jer ako je baš toplo, dijete se neće otkrivati. Za ljetne dane odaberite laganu i prozračnu posteljinu Bubaba by FreeON koja je izrađena od 100% pamuka, ugodnog na dodir, prirodnog, a ujedno su prozračnog materijala. Za malu djecu koja ne mogu ostati pokrivena preko noći, sjetite se lagane ljetne vreće za spavanje Bubaba by FreeON.

Prijenosni krevetić za višednevne izlete

Ljeto je izvrsno vrijeme za posjet baki i djedu s druge strane Slovenije ili rodbini u udaljenim mjestima. Budući da na novoj „trenutnoj“ adresi, vjerojatno nemate krevetić za dijete, FreeON prijenosni krevetić će Vam svakako olakšati, a djetetu omogućiti kvalitetan odmor. Krevetić osim za spavanje, možete koristiti za sigurno mjesto za igru Vašeg mališana. Za putovanja su posebno praktični krevetići koji imaju podlogu za previjanje, kao što to ima FreeON Safari. Nepotrebno je reći da je prijenosni krevetić neizostavan dio opreme ako idete na odmor u apartman. Vjerujte da kvalitetu i higijenu krevetića, koja vam je dana u ponudi apartmana, zasigurno ne želite prepustiti slučaju.

Klokanica, za nesmetano lutanje i šetnje

Ako ćete posjetiti obližnje lokacije, osim klasičnih kolica, neizostavna je i klokanica. Klokanica je osobito praktična ako ste u posjeti nekom muzeju ili znamenitosti, a nemate mogućnost voziti sa sobom kolica. Ne samo da se nećete morati vrpoljiti između ljudi, već Vam klokanica omogućiti veću mobilnost i dvije slobodne ruke. Ako ste krenuli na izlet u prirodu ili u kraće razgledavanje grada, onda se preporuča korištenje FreeOn Mount ruksak za bebe. Za djecu koja već vole samostalno istraživati, svakako će Vam biti od iznimne koristi Free2Move tricikl ili FreeON Sporty bicikl koji će djetetu omogućiti korištenje stopala na pedalama i korištenje ručica na upravljaču, a vi kao roditelj i dalje imate potpunu kontrolu nad brzinom i smjerom.

Ostali praktični dodaci koji će vam olakšati život

Osim svih navedenih dječjih dodataka, nemojte zaboraviti ni one koji će vam olakšati mnoge situacije. Primjerice, kada uživate u večeri na otvorenom, i komarci će uživati ​​u svojoj prilici za večeru, pa razmislite o univerzalnoj mrežici protiv komaraca za kolica. Kako biste svoje dijete zaštitili od jakog sunca, koristite univerzalni FreeON suncobran koji se može postaviti na svaki model kolica. Za duže šetnje, svakako će Vam koristiti FreeON držač za bocu i mobitel. Za ugodniju vožnju u automobilu postavite suncobrane na prozore, ali nemojte zaboraviti Bubaba by FreeON ručnike i ogrtače koji će dobro doći za večernja kupanja kao i za brčkanja u moru.

Udobna i sigurna autosjedalica za pozitivno raspoloženje na dužim putovanjima

Odmor i putovanja često su povezani s dugim vožnjama, pa je sigurna i udobna autosjedalica ključna za ugodno raspoloženje mališana tijekom putovanja. Osim toga, također je važno da ova autosjedalica nudi dodatne funkcionalnosti koje će biti dugoročno od iznimne koristi. Jedna od tih karakteristika je rotacija autosjedalica za 360°, koja vam omogućuje da svom djetetu olakšate sjedenje i izlazak iz automobila, lakše ćete ga postaviti u automobil, a praktična su posebice na stražnjem sjedištu. Isto tako, imate mogućnost odabira autosjedalice koja se brzo i lako skida s Isofix baze i pričvršćuje na okvir kolica. Upravo takvu autosjedalicu 0+ sadrži naš najnoviji proizvod u ponudi: FreeON ZEn 4u1 „All in“.

Prijenosna hranilica, jer nikada ne možeš znati kada ćeš je koristiti

Za mnogu djecu hranjenje je pravi izazov, ali zamislite kako bi tek bilo da nemaju hranilicu. Hranilica značajno pridonosi lakoći hranjenja i udobnosti djeteta tijekom hranjenja. Ako ne volite iznenađenja, uvijek imajte pri ruci prijenosnu FreeON Mini stolicu koju možete staviti u prtljažnik, a neovisno što je malena, zasigurno će Vam biti praktična i korisna.

Bez obzira na to gdje i kako provodite godišnji odmor, preporučamo Vam da posjetite našu internet trgovinu www.FreeON.hr ili neku od poslovnica Baby Center i Bubamara, a uz pomoć našeg stručnog osoblja dobiti će te sve potrebne informacije i pravilno odabrati najprikladniji dio opreme za svog mališana.