Vijesti

Sa FreeON hranilicama neka svaki obrok vašeg djeteta bude pravi užitak

Hranilice odavno nisu samo stolice za hranjenje. To su stolice na kojima dijete provodi velik dio djetinjstva, uči o novim okusima, dobiva prve dotike s hranom, upoznaje obiteljske navike, uči o bontonu… tako da hranilice moraju biti udobne i  sigurno mjesto za dijete koje će doživjeti  svoje prve avanture hranjenja, okuse…

Raznolikost FreeON hranilica pruža odličan izbor za sve. Od drvenih, visokih i prijenosnih hranilica – za svaku obitelj ponešto. Provjerite i odaberite idealnu hranilicu za svoje dijete!

Drvene hranilice bezvremenskog dizajna

Drvo je prvi izbor mladih i svjesnih majki, pa ne čudi da su drvene hranilice sve češći komad namještaja u kućanstvima mladih obitelji. Izrađene su od prirodnih i održivih materijala, a dizajn je vrlo minimalistički i bezvremenski, što pristaje u svakoj blagovaonici. Također su praktične jer nema puno skrivenih mjesta na kojima bi se nakupljala nečistoća. Čiste se brzo i jednostavno, samo vlažnom krpom. Iako mogu izgledati pomalo neudobno, to nije slučaj već one imaju sve funkcije ostalih hranilica, od podesive visine, do mogućnosti podešavanja naslona, ​​s navlakom sjedala, skidivog pladnja i sigurnosnog pojasa.  Hranilica FreeON Chef lako se može mjeriti s dizajnerskim markama hranilica, no za puno povoljniju cijenu, u pogledu izgleda i funkcionalnosti. Posebnost naše ponude je hranilica FreeON Exclusive 270 °, čije se sjedalo može okretati u oba smjera, bez potrebe za pomicanjem same hranilice.

Visoke hranilice za udobnost mališana tijekom hranjenja

Visoke hranilice su one klasične hranilice u kojima za mališane započinje avantura zvana hranjenje. Nadahnjuju ugodnu obiteljsku atmosferu u blagovaonici dječjim motivima i živim bojama. Obično imaju konstrukciju izrađenu od laganog materijala koja se brzo i lako sklapa. Na taj se način hranilica može lako preklopiti i spremiti kada je ne koristite ili ako nemate puno mjesta u prostoru. Mekano su podstavljene, što čini sjedenje u njima ugodnim tijekom pripreme obroka, te tijekom i nakon obroka. Hranilice FreeON imaju podesivi naslon i pomični pladanj, tako da ga možete koristiti i kao hranilicu ili stolicu za odmor. Veća površina pladnja osigurati će da svaka žlica završi u ustima i spriječiti padanje hrane na pod. Iako izgledaju pomalo robusno i složeno, uglavnom se lako sklapaju. Dizajnirane su tako da možete lako očistiti pladanj i oprati  navlaku u perilici rublja.

Prijenosna hranilica, za dom, posjetu ili na putovanju

Često ste na ručku kod bake i djeda ili na pikniku s prijateljima? Zbog  male veličine i kompaktnosti, prijenosna hranilica savršena je za upotrebu prilikom posjeta, u restoranu, na odmoru ili na popularnim obiteljskim putovanjima. Jednostavno se spremi u prtljažnik i tako pomaže izbjeći neugodne situacije kada visoka hranilica nije dostupna. Možete ju koristiti i kod kuće ako imate malu blagovaonicu i nedostaje vam prostora jer se pričvršćuje za većinu stolica za blagovanje. Moderna i praktična prijenosna hranilica FreeON Mini može jednostavno zamijeniti visoku hranilicu. To je potpuno sigurna i stabilna hranilica s mogućnošću podešavanja na 3 visine, a praktične igračke djeci pomažu navikavati sjedenje za stolom, što je posebno prikladno prilikom posjeta restoranu i učenja bontona za stolom.