Vijesti

Samo dvije crtice i život se okreće naglavačke!

S viješću da ste u drugom stanju, vaš se život počinje na neki svojstven način okretati naglavačke. Nakon toga slijedi devet mjeseci „gniježdenja“ dok se pripremate za bebin dolazak, a kad stigne dan D, ništa više nije kao što je bilo. Roditeljstvo nije samo najvažnija, već i najizazovnija uloga, a kao i sve u životu sastoji se od mnogih padova i uspona. Mame s bebama nemaju vremena za razmišljanje i u tom razdoblju posebno cijene praktičnost.

Zato su dječji proizvodi FreeON često njihov prvi izbor, zbog čega je roditeljstvo ugodno i bezbrižno, a bebe zadovoljne, mirne i sretne.

IG-obposteljica-organic-330

Kad se pojave dvije crtice…

Sjećate li se trenutka kad ste saznali da u vama raste novi život? Bili ste jedni od onih koji su imali čudan osjećaj koji vam je nagovještao da se nešto događa, ili vas je vijest pogodila poput munje s vedra neba? Planirano ili ne, u tom trenu ste okruženi olujom svih vrsta pomiješanih osjećaja. U jednom trenutku skačete od radosti i plaćete od sreće, a sljedećeg grickate nokte i punite glavu popisom što vam sve treba. Svaka žena trudnoću doživljava na svoj način i nema ništa loše u tome da se ponekad osjećate depresivno, zabrinuto ili nesigurno.

U današnje vrijeme trudnice i mame previše su opterećene činjenicom da sve mora biti savršeno, pozitivno i naj naj. U stvarnosti, roditeljstvo je izazovna uloga koju čine i ugodni i manje ugodni trenuci puni osobnih briga.

Trbuščić raste i raste

Iako devet mjeseci zvuči kao puno, sve mame tvrde da vrijeme prebrzo prolazi, baš kao i vrijeme odrastanja bebe. Trudnoća je vrijeme koje morate uzeti  za sebe i pripremiti se za dolazak bebe. Često se počinje uređenjem dječje sobe i najvažnije opreme, poput krevetića, komode za previjanje i podloge za previjanje, jastuka za dojenje, tetra pelena, prve odjeće i proizvoda za njegu bebe, dječje autosjedalice.

S obzirom da dolazak novog člana obitelji može biti veliki financijski zalogaj, FreeON proizvodi su odličan izbor, jer ih odlikuje vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama. Osim toga, mnogi FreeON proizvodi osmišljeni su tako da se prilagode i koriste tijekom dužeg vremenskog perioda za različite namjene.

Dobrodošla beba!

Čestitamo, postala si mama! Pred vama je ogromna količina maženja, trenutaka punih ljubavi, smijeha i sreće, ali i neprospavanih noći, brige i plača. FreeON praktični proizvodi olakšavaju ulogu roditeljstva i čine je ugodnijom i jednostavnijom, i u lijepim i u teškim trenucima. U večernjim satima, dok beba spava sigurno i mirno u krevetiću ili se zadovoljno smješi na komodi za previjanje, naš je zadatak obavljen. Posvuda i na svakom koraku, bili da je to šetnja sportskim kolicima, na putovanjima u sigurnoj autosjedalici, ili hranjenje u udobnoj i stabilnoj hranilici.

Neka rock` n ` roll počne!

Beba raste, uživa u dugim šetnjama, uskoro bi mogla početi s puzanjem, ustajati i u tren oka napravit će prve velike korake, ili samostalno sjediti u hranilici sa žlicom u ruci. Djetinjstvo je razdoblje koje prebrzo prolazi i svaka bi se mama mogla složiti s time. Pažljivo odabrani FreeON proizvodi u svakom trenutku stoje uz vas za kvalitetno iskustvo neprocjenjivog djetinjstva i stvaranje nezaboravnih uspomena.

IG-closeandfree_1

FreeON je slovenska marka dječje opreme, pristuna na tržištu od 2013. Naš asortiman proizvoda podijeljen je u četiri glavne kategorije:

  1. Street linija nudi širok izbor modernih i funkcionalnih kolica koja zadovoljavaju ukuse, potrebe i očekivanja modernih obitelji.
  2. Car linija predstavlja širok raspon dječjih autosjedalica koje mališanu pružaju sigurnost i udobnost na svakom prijeđenom kilometru. Autosjedalice su osmišljene prema potrebama djece i roditelja, rastući s njima kroz različita razdoblja djetinjstva.
  3. Home linija kombinira dječje proizvode za kućnu uporabu, od dječjih hranilica, hodalica, klokanica, ljuljački i ležaljki, koje roditeljima osiguravaju sigurnost djeteta, a djeci slobodno istraživanje, navikavanje na samostalnost i aktivno sudjelovanje u svakodnevnim zadacima.
  4. Sleeping linija uključuje drveni namještaj, prijenosne krevetiće, close&free krevetiće, podloge za previjanje, a vrhunac je tekstil Bubaba by FreeON sa slatkim motivima i trendovskim dizajnom. Širok asortiman tekstilnog proizvoda uz korisnu, ima i dekorativnu svrhu. Razmazite svoje mališane udobnim gnijezdima i jastucima za dojenje, preslatkim ogrtačima i ručnicima s ušima, mekanim dekicama, zabavnim foteljicama i zaigranim podbratcima.

Vrijeme odrastanja vašeg mališana prebrzo će proći, stoga ga iskorištavajte svakodnevno za nove avanture i doživljaje, a pažljivo odabrani proizvodi FreeON i Bubaba by FreeON biti će tu za vas.

 

Ne propustite, pregledajte novi katalog dječje opreme i modernih tekstilnih proizvoda!

>> Katalog FreeON 2022
>> Katalog Bubaba by FreeON 2022