Vijesti

Sportska kolica za svaku priliku

Kao mlada majka s djetetom, često se nađete u situacijama u kojima možete “zahvaliti” svom instinktu koji je odigrao najveću ulogu u odluci o kupnji i prilikom proučavanja karakteristika kolica.

U nastavku donosimo poznate situacije majki koje su koristile kišobran kolica i za koje vjerujemo da su im odlična, korisna i praktična. Naravno, to ne znači da za svaku priliku morate imati neka druga kolica, jer su mnoga od njih prikladna za različite terene, staze i razne avanture. U nastavku smo istaknuli samo one koje se zaista ističu po svojim karakteristikama i koje su  se pokazale najkorisnijim u određenim situacijama.

Šetnje po neravnim površinama

Želite uživati ​​u prirodi, tišini i miru, onda ćete morati uređene pješačke staze skrenuti na makadamsku ili šumsku stazu.

Za to su vam naravno, potrebna stabilna i kompaktna kolica koja mogu izdržati takav teren.

Neophodni su veliki i kvalitetni kotači, po mogućnosti s ugrađenim amortizerima.

Idealna kolica za to su FreeON Royal, koja osim izdržljivih kotača imaju i masivni aluminijski okvir prikladan za svaku vrstu terena.

Osim amortizera, kolica imaju podesiv naslon za leđa i noge, te podesivi krović koji će zaštiti dijete od vremenskih utjecaja, a mame će oduševiti elegantni izgled s raznim dodacima i nadasve praktično i brzo sklapanje.

Odlazak u kupovinu

Za odlazak u kupovinu i lutanje gradom potrebna su vam lagana kolica koja se lako voze i koja možete jednostavno gurati u ravnoj liniji samo jednom rukom dok drugom držite bilo što drugo, možda šalicu kave, telefon ili vrećice za kupovinu.

Upravo su za to dizajnirana kolica FreeON Lux Premium imajući na umu brz tempo života i svakodnevne zadatke mladih majki.

Lagana kolica uvjerit će vas svojim modernim izgledom i praktičnošću korištenja, a dijete udobnošću.

Lagani aluminijski okvir može se jednostavno sklopiti jednom rukom, a prostrana košarica za kupnju je zgodna za kupnju, kao i za uobičajene šetnje ili za pohranu osnovnih dječjih dodataka.

Putovanje s avionom

Iako su moderne mame uvijek otvorene za nove avanture, mnoge se mame premišljaju o putovanju avionom s malenim djetetom. To još potječe iz vremena kada su putovanja bila rjeđa, a oprema za djeca nije bila prilagođena tome.

Srećom, sada su dostupna i sportska kolica za bebe, koja se mogu sklopiti u tako male dimenzije da ih možete spremiti u ručnu prtljagu u avionu.

Jedan od njih su FreeON Diamond, lagana i lako sklopiva sportska kolica s čvrstim držačem, koja su zbog lakog sklapanja u male dimenzije nezamjenjiv dodatak za obitelji koje puno putuju.

Njegova ključna prednost je što sklopljena kolica možete transportirati s ugrađenom ručkom, slično kao i kod kofera, što ne utječe na udobnost jer djetetu omogućuje dovoljno prostora i udobnosti.

Neizbježni zadaci

Ponekad vam ne preostaje ništa drugo nego povesti dijete sa sobom iako trebate nešto brzo riješiti ili odraditi. U situacijama kada morate brzo odložiti kolica dok bebu držite u drugoj ruci, najboljim izborom se smatraju samosklopiva kolica.

Na primjer, ako morate ići autobusom ili ako se nađete u zgradi bez lifta. Velika prednost, zar ne? Ako vam se takve situacije često događaju ili jednostavno nemate vremena za složeno sklapanje kolica, razmislite o FreeON Nano sportskim kolicima s mehanizmom za samosklapanje.

Kolica možete koristiti za malu djecu između 6 i 36 mjeseci starosti.

Štoviše, kolica se mogu pohvaliti laganim aluminijskim okvirom, izdržljivim kotačima i funkcionalnim dodacima kao što su držač za bocu i zgodna torbica za nošenje.

Jeste li se i sami našli u nekoj od situacija i možda ste pomislili da vam trebaju praktičnija kolica? Onda ne propustite našu akcijsku ponudu na FreeON sportska kolica u periodu od 05. do 11.04.2022. Aktualnu akcijsku ponudu možete provjeriti ovdje.