Vijesti

Tražite savršeni poklon za buduću mamu?

Prosinac je tu i došlo je vrijeme da napišete pismo Djedu Božićnjaku i ove godine si poželite praktične proizvode za svog mališana! U nastavku dijelimo s vama odabrane dodatke FreeON dječje opreme, koji mogu biti prekrasno iznenađenje ispod božićnog drvca. Možete ih pokloniti prijateljicama koje će uskoro postati mame.

Pratite nas na našem Facebook i Instagram profilu, jer kreće nagradni natječaj – FreeON Adventski kalendar!

Budućoj mami poklonite jastuk za dojenje

Raste li vam trbuščić iz dana u dan i sve je veći, a san postaje sve kraći? Zamislite jastuk za dojenje koji će vam poslužiti kao velika potpora za udobnije spavanje u posljednjim mjesecima trudnoće. Svaka minuta više koju sada uspijete prespavati, postaje sve važnija. Osim udobnosti koje će vam jastuk pružiti tijekom spavanja, svakako će vam biti koristan i kasnije, prilikom dojenja ili kao ogradica kada vaš mališan postane živahniji i aktivniji. Mekani, udobni i zanimljivi jastuci za dojenje Bubaba by FreeON također mogu biti izvrstan poklon za sve prijateljice koje očekuju bebu.

Zimska vreća za kolica – za ugodnu vožnju

Imate li prijateljicu koja je postala mama ili će to uskoro postati? Veselite se danima kada ćete moći zajedno šetati s mališanima u kolicima? Ne dopustite da vas zimsko vrijeme odvrati od toga. Nabavite zimsku vreću za svoja kolica uz koju će vaš mališan uživati ​​u udobnosti i toplini tijekom dugih zimskih šetnji. Bez obzira koja kolica imate, FreeON zimske vreće su univerzalne te su prikladne za svaka kolica.

Gnijezdo za bebu – kao u maminom zagrljaju

Najljepši poklon koji možete pokloniti djeci je vaše vrijeme i bezuvjetna ljubav. Budući da se beba, nažalost, ne može maziti i nositi cijelo vrijeme, mekana gnijezda za bebu postaju druga najbolja stvar nakon majčinog krila.

Bubaba by FreeON dječja gnijezda izrađuju se ručno, od kvalitetnih i mekanih materijala koji djeci omogućuju udobnost i sigurnost. Gnijezdo se može koristiti tijekom spavanja ili popodnevnog odmora, igre, a podstavljeni i podignuti okvir osigurava da je dijete u svakom trenutku sigurno i zaštićeno od mogućih padova. Pogledajte široku ponudu Bubaba by FreeON gnijezda online.

Tetra pelena nikad dovoljno

Nakon što postanete mama, tetra pelene su nezaobilazan i neizostavan dodatak na svakom koraku. Možete ih koristiti tijekom dojenja i hranjenja, prilikom presvlačenja i kupanja, spavanja ili igranja. Svaka mama će se veseliti novom pakiranju tetra pelena, pogotovo ako su izrađene od prirodnih materijala, lijepih boja i motiva – baš kao Bubaba by FreeON tetra pelene.

Udobna posteljina – za kvalitetan san djeteta

Jedan od najljepših poklona koji možete pokloniti budućoj mami je udobna i kvalitetna posteljina za dječji krevetić.

Dječja posteljina Bubaba by FreeON sastoji se od jastuka, popluna, plahte, ogradice ili nekoliko manjih jastučića koji se koriste kao ogradica, te stvaraju pravo malo utočište kao iz bajke. Personalizirana posteljina s djetetovim imenom, koju možete pronaći u FreeON web trgovini, zasigurno će biti prekrasan poklon prilikom rođenja, za rođendan ili Božić.

Dekica moja prva godina – za stvaranje nezaboravnih trenutaka

Tijekom prve godine djetetovog života novopečeni roditelji imaju mnogo “prvih” trenutaka – od prvih centimetara do prvog zubića, prvih riječi i prvih koraka… Dekica Moja prva godina zasigurno će biti poklon koji će oduševiti svakog roditelja, jer će biti nježna, mekana i topla dekica za njihovog mališana, a moći će je koristiti kao pozadinu za fotografiranje svog djeteta tijekom odrastanja. Dekica je dostupna u zelenoj i rozoj boji.

Ako među svim prijedlozima niste pronašli odgovarajući dar za sebe, za trudnu prijateljicu ili za mamu, pogledajte cjelokupnu ponudu na našoj web trgovini FreeON, u kojoj ćete pronaći poklon koji će izmamiti osmjeh kada se pronađe ispod božićne jelke.

Pozivamo vas da pratite naš Facebook i Instagram profil, gdje možete osvojiti odabrane proizvode u sklopu FreeON Adventskog kalendara!

Kako sudjelovati u nagradnom natječaju, možete pročitati ovdje >> Adventski kalendar FreeON.