Vijesti

Trebam li prijenosni krevetić?

Promjena okoline može uzrokovati stres koji utječe na dobrobit i san vašeg djeteta, stoga je dobra ideja imati nešto od kuće i dobro poznato vašem djetetu na drugom mjestu. To je moguće uz prijenosni krevetić koji će djetetu biti sigurno utočište, a samim time i miran i kvalitetan san odrazit će se na dobrobit i volju mališana. A zadovoljan mališan ključ je ugodnog obiteljskog odmora.

Kada je prijenosni krevetić neizostavan dio?

Mnoge mame se pitaju treba li im doista prijenosni krevetić pored sve opreme za bebe. I sami bi rekli da, jer su neizostavni u situacijama kada spavamo daleko od kuće s djetetom. To je najčešće na odmoru ili u posjeti, a prikladan je i prijenosni krevetić ako je vaš mališan često na praznicima ili na ljetovanju kod bake i djeda. Tu može poslužiti kao jednostavno rješenje koje se po potrebi može postaviti i rastaviti, a dijete spava u poznatom i sigurnom okruženju. No, prijenosni krevetići koriste se od rođenja, sve dok kao roditelj ne odlučite da vam više ne trebaju.

Iako prijenosni krevetići u osnovi služe za udobno i sigurno spavanje malog djeteta, mogu se koristiti i kao vrtići odnosno, kao sigurno mjesto za igru. To je posebno praktično kada se nalazite u drugom okruženju koje ni vi ni vaše dijete ne poznajete dobro, a njegova bi ga znatiželja brzo mogla potaknuti na istraživanje. Dok vi pripremate obrok ili radite druge stvari, vaš mališan može se bezbrižno igrati u sigurnom zaklonu krevetića.

Uz prijenosni krevetić bez brige o praznicima ili ljetovanju

Prijenosni krevetići FreeON Love dizajnirani su da bi djeci omogućili udobno spavanje, mirno i sigurno, bez obzira na lokaciju. Mrežaste stranice osiguravaju pravilan protok zraka i daju vam jasan pogled na aktivnosti vašeg djeteta. Koliko god vaše dijete bilo živahno i uporno, neće se moći izvući iz njega niti ga prevrnuti.

Primarno su prijenosni krevetići bili dizajnirani za korištenje u pokretu pa se lako i brzo postavljaju i sklapaju, a sklopljeni ne zauzimaju puno prostora, što je vrlo dragocjeno tijekom putovanja. Zbog lakšeg nošenja iz auta ili drugog vozila, prijenosni krevetić se sprema se u zgodnu i praktičnu torbu.

Neki prijenosni krevetići dodatno su opremljeni podlogom za presvlačenje koja se može montirati na krevetić. Upravo to omogućuje prijenosni krevetić FreeON Safari s duplim dnom koji osim podloge za previjanje uključuje i vrtuljak s igračkama i glazbenom pratnjom, a patentni zatvarač sa strane omogućuje djetetu slobodan ulazak i izlazak iz krevetića.

Rješenje za sve mame koje još uvijek doje

Za one najmlađe koji još doje i trebaju vašu blizinu, tu su i prijenosni krevetići s kliznom stranom, koji se postavlja uz bračni krevet i služi kao “privremeni” ležaj. Tako će svi biti smireniji, bez obzira na novo okruženje u kojem se trenutno nalaze.

Madrac za prijenosni krevetić

Ako idete na odmor u apartman ili hotel, a već imate prijenosni krevetić, dobro je iz higijenskih razloga uzeti svoj madrac, uglavnom zato što ne možete znati o udobnosti kreveta. Madrac za prijenosni krevetić obavezan je za sve mališane koji još koriste pelene i za one koji imaju problema s kožom, a grinje u krevetu bi im mogle samo pogoršati situaciju.

Madrac je kompatibilan i za krevetić FreeON Travel namijenjena je za standardne dimenzije kreveta 120×60 cm, a presvlaka je izrađena od kvalitetne tkanine od mikrovlakana, presvučena poliuretanskim premazom, što je čini vodootpornim i nepropusnim za tekućinu. Podloga je ugodna na dodir i bezopasna za nježnu kožu. Može se prati i u perilici nakon svake upotrebe. Ambalaža podloge je pogodna i za putovanje, jer se smota u rolu koja zauzima malo mjesta.