Vijesti

Zašto odabrati FreeON hranilicu Lunch?

FreeON hranilica Lunch možda izgleda kao klasična hranilica, ali je mnogo ugodnija za dijete, dizajnirana u skladu sa skandinavskim stilom uređenja. Hranilicu možete početi koristiti kada se dijete samostalno posjedne i može samostalno sjediti, a kasnije možete skinuti drveni štitnik i hranilica se može koristiti kao stolac uz blagovaonski stol, te se tako može koristiti do maksimalne težine 50 kilograma. U nastavku možete pronaći 5 razloga zašto je FreeON hranilica Lunch idealan proizvod za vas i vaše dijete.

1. Jednostavno i praktično

Na prvi pogled moglo bi se reći da je drvena hranilica FreeON prilično jednostavna, ali u svojoj jednostavnosti skriva sve što je potrebno mališanu kako bi se udobno smjestio tijekom hranjenja. Budući da je dizajnirana i za sjedenje za blagovaonskim stolom, visina sjedišta i oslonca za noge može se podesiti na nekoliko različitih visina. Podešavanje visine je jednostavno i brzo, bez potrebe za posebnim alatima ili znanjem. Zahvaljujući štitniku koji se može skinuti, moći ćete ga koristiti i kao samostalnu stolicu čak i nakon što nema potrebe za hranilicom.

2. Prirodni materijali

FreeON Lunch hranilica je proizvedena od drveta i tretirana je bojom koja u svom sastavu ne sadrži štetne tvari. Iz toga se može zaključiti kako se u proizvodnji ne koriste plastične čestice ili štetne kemikalije koje bi u konačnici mogle utjecati na zdravlje djeteta. Drvo je prirodno izdržljiv materijal, „prijateljski“ za djecu i okolinu, te se lako može reciklirati. Iako je težak samo 6 kilograma, drveni okvir hranilici daje svu potrebnu stabilnost prilikom hranjenja djeteta. Prednost drvenih hranilica je veća sigurnost, jer zbog izostanka plastičnih čestica, nema straha da bi se moglo nešto slomiti prilikom veselih i živahnih pokreta djeteta.

3. Jednostavno održavanje

FreeON hranilica Lunch je izrađena od drvenih komponenti, tako da je nakon upotrebe možete vrlo lako i brzo očistiti važnom krpom ili maramicom. Sukladno jednostavnosti i minimalističkom stilu, na hranilici Lunch nema nikakvih udubljenja ili rupica u koje bi se hrana mogla zavući prilikom hranjenja. Prije ili kasnije dijete će po hranilici prolijati s čajem ili sokom, ali zbog sastava same hranilice, to se ne može upiti u samu hranilicu, te je čišćenje nakon toga svakako puno jednostavnije i brže. Sjedište i oslonac za noge se mogu vrlo lako i brzo ukloniti, tako da možete bez problema i brzo očistiti sve dijelove hranilice.

4. Jedinstvena boja

Iako smo u dječjoj opremi navikli na boje iz cijelog duginog spektra, tamne boje su prije iznimka nego pravilo. I upravo je to razlog zašto je tamno siva hranilica FreeON Lunch tako posebna i jedinstvena. Možda niste znali, ali siva se smatra jednom od najneutralnijih boja koja ide uz gotovo svaku boju, tako da nemate razloga za strah da se vaša FreeON hranilica Lunch možda neće uklopiti u vašu blagovaonicu.

5. Pristupačna cijena

Ono što je bitno pri odabiru su jednostavna i praktična upotreba, mogućnost podešavanja visine sjedišta i oslonca za noge, jednostavno čišćenje, ergonomski dizajn za udobno sjedenje i sigurnost. FreeON Lunch hranilica ispunjava sve željene kriterije, uz to nudi mnoge dodatne funkcionalnosti i jednu od povoljnijih cijena drvenih stolica na tržištu. Da biste svoje dijete oduševili hranom, nije vam potrebna prestižna hranilica, nego su mnogo važnije dobre kuharske vještine i malo mašte koje će hranjenje učiniti zabavnijim.