Vijesti

Zimske vreće za toplinu kao kod malih Eskima

Jesen je stigla, a s njom i niže temperature, što posebno može iznenaditi svako jutro. Kako bi šetnje cijele godine bile ugodne i tople, svog mališana zaštiti zimskom vrećom za kolica, iz koje će viriti poput malog Eskima. 

Dali vam je zimska vreća stvarno potrebna?

Zašto vam treba zimska vreća, ako možete dijete toplo obući i pokriti pokrivačem, pitanje je mnogih novopečenih mama? Iskusne mame bi odgovorile da je zimska vreća mališanu udobnija, a vama praktičnija. Zamislite samo kakav biste osjećaj imale kada bi obukle štrampe, hlače, bodi, flis, jaknu, bundu ili kombinezon, te povrh svega pokrile dekom…

Zimska vreća jedan je od najkorisnijih dodataka za kolica u hladnijem dijelu godine,

a vašem mališanu pružat će udobnost i toplinu bez dodatnih slojeva odjeće,te u isto vrijeme vama uštedjeti vrijeme i živce.

Više od same udobnosti i topline

Osim što djetetu pruža udobnost i toplinu, šetnja u zimskoj vreći je praktična i za vas.

Osim što bebu ne trebate oblačiti u više slojeva odjeće, manje vremena ćete trošiti na odijevanje ili presvlačenje. Onda možete zaboraviti i na popravljanje ili zaglavljivanje deke, jer uz zimsku vreću deka vam nije potrebna, a vreću dijete ne može izgurati sa sebe. Ako je vašem mališanu prevruće u vreći, samo malo otvorite bočni patentni zatvarač.

Zimske vreće FreeON također štite vaše dijete od vlage i vjetra, a možete ih koristiti u kolicima, košari ili autosjedalici.

FreeON – susret funkcionalnosti i modnih trendova

Pri kupnji zimske vreće prvo treba razmotriti prilagodbu zimske vreće za kolica, veličinu bebe i vrstu nastavaka, a zatim materijal, model i boje.

Zimske vreće FreeON univerzalne su i prikladne za bilo koja kolica, košaru ili autosjedalicu i lako se prilagošavaju veličini jer imaju dva razmaka za pojaseve.

Unutrašnjost je podstavljena toplim flisom, a izvana je impregnirana organskim bioničkim premazom koji štiti od vlage. Vreća se zatvara cijelom duljinom uz pomoć bočnog patentnog zatvarača, što olakšava pristup bebi i lakše se zakopčava ili otkopčava dok je dijete cijelo vrijeme pokriveno. Uz funkcionalnost, zimske vreće su i u trendu. Umjetno krzno na kapuljači štiti i grije djetetovu glavu, a torbi daje moderan izgled. Krzno se po želji može i skinuti.