Vijesti

Mame savjetuju: 10 proizvoda koje ćeš obožavati

Svaka majka želi najbolje za svoje dijete. A što se tiče odabira proizvoda za bebe, najviše se vodimo po iskustvima drugih majki. U nastavku pročitajte njihove savjete i za kojih 10 proizvoda garantiraju da nećete požaliti zbog njihove kupnje, a nudimo vam i -15% popusta za njih između 3. i 8. ožujka!

1. Jastuk za dojenje prije poroda

Trudnoća je predivno vrijeme za svaku ženu, iako se u tom periodu mnoge trudnice suoče sa raznim tegobama poput nesanice ili neudobnosti zbog položaja koji nije prirodan, udaraca koje dijete stvara svojom pokretima i slično.

A budući da je odmaranje tijekom trudnoće zlata vrijedno, svaka iskusna mama savjetovat će vam da što prije počnete koristiti jastuk za dojenje. Čak i prije nego što upoznate svoje dijete, jastuk će vam pomoći da ugodnije spavate na boku, jer će vam biti oslonac za vrat, leđa ili zdjelicu kod dužeg sjedenja kod kuće, na poslu ili u automobilu .

 

2. Tetra pelene- nikad ih nije dovoljno

Tetra pelene neizostavan su dodatak svakoj novopečenoj majci, kao i majkama sa drugim, trećim,četvrtim djetetom. Gotovo svaka majka uvijek ima tetra pelenu u torbi;  ako ne za pomatanje, onda za brisanje, pranje, pokrivanje..

Tetra pelene su definitivno puno praktičnije nego što mislite, pa ih je bolje imati više nego premalo. Bubaba by FreeON tetra pelene su odličan izbor. Simpatičan tisak i moderne boje olašati će vam svakodnevicu.

3. Koristite kvalitetnu dječju posteljinu i mekane pokrivače

Na prvi pogled posteljina vam se možda ne čini toliko važnom, ali pridonosi dobrom snu vašeg djeteta. Dječja posteljina Bubaba by FreeON  izrađena je od mekanog i visokokvalitetnog materijala koji je ugodan na dodir i omogućava koži djeteta da „diše“, što znači da bebi neće biti vruće i neće se otkrivati tokom noći, što znači manje buđenje za vas. Uz to, s Bubaba by FreeON posteljinom dobivate cijeli komplet, čak i mekanu zaštitu za ogradicu. Možete birati od 10-djelne posteljine do 2-djelne posteljine. Uz posteljinu, mnoge majke djetetu kupuju i prvu mekanu dekicu koja ga prati kroz djetinjstvo i daje mu osjećaj topline, ugodne i sigurnosti, čak i kada roditelja nema u blizini.

4. Krevetićem Dream smanjite buđenje i dizanje noću

Malo je majki koje uspiju prespavati noć. S dolaskom vaše bebe, buđenje usred noći postat će vaša svakodnevica. Kako olakšati ovaj period? Pomoću kreveta FreeON Dream smanjit ćete buđenje i noćne šetnje. Krevetići su dizajnirani da stanu uz vaš krevet i omoguće međusobni odmor za vas i bebu. Kad dijete plače, samo ga privučete k sebi, bez ustajanja i paljenja svjetala koja djetetu još više remete san.

5. Jednom kupnjom rješite tri zasebne- odaberite  3 u 1 kolica

Kupnja dječjih proizvoda može predstavljati popriličan financijski izdatak, stoga su kombinacije nekoliko proizvoda u jednom ili u kompletu dobar izbor.

U našoj ponudi mame su kao takve odabrale 3 u 1 kolica FreeON trio Move i FreeON trio Comfort.

Njihovim odabirom dobivate kvalitetna i lagana kolica koja vam pruže neizostavnu kombinaciju  kolica, duboke košare i autosjedalice. Autosjedalica je prikladna za djecu od rođenja pa je odličan odabir za izlazak iz rodilišta, a duboka košara bit će savršena za prve šetnje, dok se kolica mogu koristiti dugo nakon što dijete već samostalno sjedi.

6. Autosjedalica- uvijek nova- ne rabljena

Poklanjanje stvari za bebe uvijek je dobrodošlo i mnogi roditelji koriste posuđenu ili poklonjenu opremu za svoju bebu. No, autosjedalica je jedna od stvari koje se ne nasljeđuje.  Autosjedalica je najvažniji dodatak za dijete, stoga uvijek preporučujemo da kupite novu.

Odabirom nove autosjedalice odabirete sigurnost djeteta i samo s novom autosjedalicom s odgovarajućim standardom možete biti sigurni da  nije oštećena ili deformirana. Za potpunu udobnost vožnje,iz široke  ponude FreeON autosjedalica odaberite onu koja odgovara veličini vašeg djeteta, a još bolju onu koja odgovara različitim dobnim skupinama i koja će vam služiti nekoliko godina.

7. Klokanica je zakon!

Odabrati klokanicu ili ne? Mišljenja su podijeljena.. No, odabirom klokanice svakako ćete si olakšati svakodnevicu. Beba je uvijek uz vas, a vaše su ruke slobodne.

Odlična je kod obavljanja kućanskih poslova poput čišćenja, usisavanja, pripreme obroka..

8. Odaberite hranilicu koja raste s bebom

Jednom kada počnete sa uvođenjem guste hrane, vrijeme je za prvu hranilicu. Na tržištu je puno hranilica, ali svaka će vam mama savjetovati da odaberete onu koja će vam najduže služiti.

To znači da se može prilagoditi različitim visinama, da se naslon može mijenjati pod različitim nagibima i da je kompaktan i siguran za dijete.

Neke hranilice FreeON otišle su korak dalje jer možete izvaditi pladanj i koristiti ih kao samostalne stolice za bebe. Koje 4 hranilice za djecu FreeON preporučuju mame, pročitajte ovdje.

9. Vjerujte nam, prijenosni krevetić će vam dobro doći

Vjerojatno mislite da je prijenosni krevetić proizvod koji vam trenutno nije potreban. Možda trenutno i nije, ali bit ćete oduševljeni proizvodom kad prvi put krenete na odmor s bebom. Beba ne samo da spava u krevetiću na koji je navikla, važan je i higijenski i sigurnosni aspekt vlastitog krevetića.

Prijenosni krevetići FreeON dizajnirani su za brzu i jednostavnu montažu i sklapanje, imaju udobno dno , zračnu mrežu i visoke stranice kako dijete ne bi izašlo van. Uz to, prijenosni krevetić nije praktičan samo za spavanje.

Kada vam treba minuta ili dvije da napravite  nešto za sebe, možete slobodno staviti dijete u krevetić i okružiti ga najdražim igračkama gdje će biti na sigurnom.

10. Odaberite funkcionalna kolica

Kad je riječ o odabiru  sportskih kolica, tri su značajke: kompaktnost, praktičnost i kvaliteta.

Kompaktnost znači odabrati kolica koja mogu podnijeti što više različitih površina. Praktičnost znači da se lako može sastaviti i sklopiti, po mogućnosti čak i jednom rukom ili pritiskom na gumb.  Napokon, kvaliteta znači da su kolica izrađena od kvalitetnih i laganih materijala s promišljenim detaljima, poput uklonjivog prednjeg zaštitnika, produženog krova, sigurnosnih reflektora, košare za dodatke …

Koje su 3 sportska kolica FreeON mame ocijenila najboljima, pročitajte ovdje.